reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
spokoj
jestem i sie nie wybieram hehe
jak juz bede sie szykowac to wam tutaj napisze najpierw
no chyba ze mnie wezmie np w srodku dzialu z nabialem w kerfurze to wysle esa

ja dzisiaj zostawilam malego z opiekunka i pojechalam na lumpy z moja kumpela tez w ciazy
zakupilam mega pake ciuchow za 60 zeta ( uzywanych rzecz jasna) ale to co sie tam dzialo to jakis amok straszny... prawie sie bili
chamstwo i prostactwo
potem poszlysmy na obiad do hinduskiej knajpy i dotoczylam sie do domu, obejrzalam film i takie tam

szymon znowu poszedl na nocne zdjecia biedak i zostalam sama na wlosciach

gratuluje zakupow drzwi, kuchni i okapow
ja natomiast zakupilam fotelik w koncu
maxi cosi tobi za cene priori xp :-) bo u kolesia kupowalam buzza i fotelik dla ignacego to nam dal mega znizke

No ja też, ale obowiązki...
pobudka o 7
to dla mnie masakra:eek:

Nawet Natala idzie spac ok. 22:00
i śpi nawet do 9:00
ale Asia ma szkołę
kto wymyslił do szkoły na 8 rano???;-);-);-)

Wląsnie wlasnie Aeneye - wrzuc jakis projekt albo chociaz linka do frontów :-)
Nam w sumie wyszlo za szafki podobnie. Mamy ok. 6,5 metra szafek. Sprzęt trochę mniej, bo bez okapu. My chcemy zdecydowanie bez filtra weglowego co kosztuje jak pol okapu ;-) taki z wiatrakiem do kratki. Ale na razie wcale nie chcemy :-D
Kate, twoj maz cudo normalnie :-) juz nam koncza mieszkanko, a niedawno przyjechali :-) Wrzuce fotki jak wykoncza, a wyglada ze to na dniach bedzie. :-)
My kupilismy AGD na hoopli - na jednym gowienku np. piekarnik - oszczednosc 400 zl w porownaniu z MediaMarktem. Szok. No i teraz gryziemy paznokcie, czy dojdzie w 1 kawalku ;-)
A w ogóle to nie mam na nic czasu.
A w nocy demon jakieś miał wrzuty na darcie ryjoka przez 3 godziny, jestem trupem. Za chiny nie wiem, czemu on sie darł, fak.

hej, hej,
Ja tez z kawką:tak:

ku rwa mać, Nat coś odbiło w nocy ryczała jak powalona - jakby ją coś strasznie bolało.
na szczęście to taki jednorazowy wybryk, nie wiem, śniło jej się coś, czy co? Cisza, spokój, a tu nagle ryk decybele, wszyscy na równe nogi, pozapalaliśmy światła, a ta się uspokoiła, dostała pić poszła spać.
Za to my się z A prawie pobiliśmy,hehe, bo oboje jakoś po tym taszczeniu drzwi byliśmy padnięci i oboje głupki mieliśmy do siebie pretensje że Nat mordę drze, normalnie dziś się z tego śmieję:-D

Aha - drzwi zakupiliśmy za 249 zl/ szt.
Normalnie beka:tak:

reklama
Rzeczywiście Kamila trochę dużo :szok:

Dita, nie pochwaliłam drzwi :-) Fajne, my będziemy mieli podobne, tylko zamiast kwadratów prostokąty :-) Co do Nat, to może taki bioprąd;-):sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry