reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nie jest prawdziwe, ale to bardzo ladne i znane zdjecie
dzieciece stopki sa zbyt delikatne by tak wyraznie odbic sie przez skorę, miescien macicy i powloki brzuszne

Mi sie śni czasem że jestem w ciąży ( z Alą lub Natką, nie śni mi się kolejne;-)) i czuję i właśnie widać takie ruchy - widze jak przez brzuch wystają rączki, nóżki, twarz nawet.
Trochę to straszne;-)

brrr znowuz caly dzien w sklepach
juz mam dosc

zaraz zmykamy do znajomych na karty (heheh) i mlody zostaje w domciu z moja sis i jej menem ;-)
sie bedzie dzialo ;-)

w ogole, w ogole!!! MAMY DRUGI ZABEK!!! cudnie :-)
juz wiem, czemu nie jadl i dziwnie sypial ostatnimi dniami :-D

buziam i ide podczytac, w oczekiwaniu na sis :-)

halo to sem ja :sorry2:

Dita dzięks za kopniaka :tak:, kurde nie zaglądam ostatnio bo praca praca a potem przychodzę do dom a tam młoda drze ryjoka bo jej wreszcie rosną górne jedynki szit...wstaje o 22:00 i drze paszcze do 2:00 - 3:00 a potem wstajemy o 6:00 i do roboty :baffled: generalnie cuuudne życie :sorry2:

jak możeta to poprosze o esencje z tego co się działo jak mnie nie było :-D

Sugar ja już myślałam że jesteś PO :cool2:

reklama
Generalnie to tak:
sugar jeszcze w całości, Roniak trafiła do gina-cipy co twierdzi że ciąza to choroba, była u Anity - z obiema chyba wsio ok, aenye się przeprowadza,kasia_z też, kate wyleciała na chwilę do jukej, nonek nadal nie ma neta ale od czasu do czasu pozdrawia, Maja polecała do siebie i zgwałciła natychmiast Marasa, Mary-Jane gdzieś tu wpadła po roku i była w szoku że sugar rodzi, my sprzedaliśmy pole i próbujemy wykończyć co nieco a tak ogólnie to się laski kłócą o byle gowno na każdym wątku i to chyba wsio :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry