reklama

mamusie grudniowe:)

a - a propos Agaton , dlaczego ty też teraz edytowałaś post? Skad mam wiedziec co było w nim wcześniej?
Czy mam żądać wcześniejszej wersji? Czy mam się obrazić? Czy mam zagrozić że przez ciebie zlikwiduję swój profil?

Dziecinada.

reklama
eeee?

czarna
- z tego co pamietam, to to zdjecie zrobione bylo w czasie operacji malenstwa (chyba 30tc) serduszka, jakas bardzo powazna wada. wszyscy byli w szoku, jak to dzieciatko zlapalo operujacego lekarza za reke, jakby mowilo "dziekuje".. :-)
maluszek dzisiaj ma juz pare latek (a moze i mniej, nie wiem) i wsio z nim ok :-)
swego czasu to bylo bardzo znane zdjecie :-)

pingwinek
- po tym, jak ja 3 miesiace faszerowalam co noc dziecko albo orajelem, albo viburcolem, albo nurofenem nic mnie nie przebije ;-) a zeby wychodza u nas bez szczegolnych afer ;-) tylko bardzo malo je w sumie, nawet nie bardzo marudzi w nocy,w sumie raz tylko plakal.

Milka
- witaj, babo!.. ucaluj malutka w jej nowe zabki :-)

buziam na dzien dobry :-)
dzis znowu markety. brrrrrrrrrrrrr. oszaleje kiedys. ale dzis moze bardziej decyzyjnie. _musimy_ kupic dzis wanne, geberit + kibel, farby i kafelki, no i podlogi w sumie juz przy okazji.
erghhhhhhhhhhhhhhhhhh

a i bedziemy dostawczym jezdzic :-D

aenye - ja oglądałam film o tym dziecku, ta, ma juz kilka lat, jest zdrowy. Gdyby nie zrobiono tej operacji - maluszek nie dożyłby swoich narodzin. Rozważano tez wcześniejsze zakończenie ciąży, ale maluszek miał mega większe szanse na przeżycie zostajac w brzuchu.
To niesamowite.

Dita zapewniam cie ze nie edytuje moich postow zeby zmieniac ich znaczenie i nie usuwam znaczacych slow, ale jezeli po dyskusji o wozkach napisalam ci cos z przymruzeniem oka a ty najpierw odpwiadasz cytuje " Agaton przesadzilas jak masz cos do mnie na pw" ja widze tego posta i odpisuje z ogromnym zdziwieniem ze ja przesadzilam?? a po chwili tego slowa "przesadzilas" nie ma w twojej wypowiedzi, moze i dziecinada ale to nie jest w porzadku a ty jeszcze udajesz ze nie wiesz o co chdzi...

No wrezscie przeczytalam. Od dwoch dni przysiadalam ale zawsze bylo cos innego do zrobienia.

Maras ....zgwalcony:-) chociaz specjalnie sie nie bronil:-D

Kate szok ta akcja z Nat:szok:

Roni to samo mialam na poczatku ciazy. Tez pecherzyk i gin przedstawil bardzo optymistyczna wersje ze albo organizm sam wydali albo trzeba bedzie wyskrobac kutas jeden. Tez poszlam do pierwszego lepszego comial terminy wolne.
A moj gin jak do niego zadzwonilam to go wysmial i powiedzial ze zadko sie zdarza widziec pecherzyk w 5 tc. Po ponad tygodniu Marika miala 7 mm. Glowa do gory . Napewno bedzie dobrze.

Pingwinku super fotka.
Aenye gratki mieszkanka.
Agaton nie wiem o co kaman.
Milka babo pokazuj sie czesciej. Pozdrawiam.
Dita olej wszystko i na zabieg zasuwaj.

Lece czytac inne watki;-)

Helow laski :rofl2:
My dzisiaj na budowie działamy super bo juz widac końcówke w tyg moze po zakupy farby panele :-)
Nie wiem o co chodzi z ta "kłutnią" :confused: ale skoro Agaton mówisz pa to Pa :confused: szkoda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry