reklama

mamusie grudniowe:)

Nie Dita nie wpedzam w poczucie winy, jak tak samo mam prawo nie zgodzic sie z Twoim zdaniem, jak ty, nic do Ciebie nie mialam piszac tamtego posta, wiele razy dziewczyny opiprzaja cie w innym stylu np. o to zebys poszla na operacje i nikomu nie piszesz ze cie urazil, a jesli chodzi o odejscie stad to nie jestem osoaba w stylu odchodze ale w sumie mam ochote zeby mnie ktos blagal zebym zostala bo taka jestem super, po porstu poprosilam o skasowanie i nie ma odwrotu i tyle nie ma sprawy, a skoro ty sie Dita czujesz ok to najwazniejsze !!!

Pozdrawiam dziewczynki, zycze Wam wszystkiego dobrego

a tobie Sugar szczesliwego rozwiazania :tak:

reklama
agaton Ty tez nie rob dziecinady z tym kasowaniem
ja tez juz tyle razy "poczulam sie urazona" ze powinnam sie skasowac z 10 razy
normalnie jak w piaskownicy
ja mam lepsze zabawki niz ty to ja Cie sypne piachem w oczy i bedzie draka

kamon laski ale to nie przystoi:sorry2::sorry2::sorry2:

jak spiewa za moimi plecami fredi merkury
nothing really matters
anyone can see
nothing really matters to me :rofl2:
ale juz sie nie wymadrzam
chcecie to sie kasujcie, banujcie i reaktywujcie
taka nasz internetowa mozliwosc :-p

a ja mam mega wkór..wa od rana:angry:
połowa gości nam odmówiła nie przyjdą na weselę:szok::angry::angry:
idę do kumpeli żeby mi włosy zafarbowała:tak:
się odchamię trochę:-D

Patrycja Miłka zapomniałam pogratulować ząbeczków więc gratulacje dla dzieciaczków
będą miały czym gryść:-D
u Nas na dwóch się zatrzymało

Sugar odpoczywaj odpoczywaj ;-)
jak Małolata będzie już na świecie
to będziesz wspominać te czasy jak Cię mdliło z leżenia:-D:-D

Czarna wspolczuje. U nas na weselu tez pokruszyli sie goscie i sie wkurzylam, no ale na szczescie rodzina byla, na chrzcie rodzina nawalila i juz mialam na to zlewke. Nie chca ich broszka, to oni beda zalowac a nie Ty. A jak farbujesz wlosy? Nadal na czarno czy cos nowego?

agaton - skończyłaś juz? Czy jeszcze parę razy się będziesz żegnać?
W każdym razie jak cię skasują to zapraszamy pod innym nickiem, bo naprawde nie chodzi o to żeby cię tu nie było.
Czujemy się coraz swobodniej na forum, jak u siebie to i wyrażamy opinię coraz bardziej swobodnie. A to wywołuje konflikty, które są chyba nieuniknione, a na pewno nikt nie będzie się ,,kasował" z tego powodu.

sugar - ja bym leżała. :-D

cZarna - kurde, ale chamidła.... olej to, dobrze że teraz to zapowiadają, gorzej, jak mają przyjść, a nie przychodzą a kasa za nich idze się je...ć

Dziewczyny, ale u nas pięknie, śnieg pada, takie piękne duże płaty:tak: Pięknie.:tak: Bardzo lubię jak śnieg pada.

reklama
Pingwinku dziś na czarno a za tydzień idę robić czerwone pasemka na to:-)
wiesz suknie mam z czerwonymi dodatkami to włosy fajnie też będą wyglądać
potem wkeje zdjęcia jak to będzie mniej-więcej wyglądać
oki spadam.....;-):-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry