Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aaaa - ja tez miałam suknię z czerwonymi dodatkami - z czerwonymi różami. W ogole to lubie czerwony kolor co czasem powoduje zgorszenie u niektórych ;-)
Uffffff a ja poprasowalam wszystko co tego wymagalo.
Pyza po obiadku ja tez zaraz sobie naloze wczorajszego. A co...nie codziennie trezba jesc cos nowego.
A wieczorkiem lecimy do znajomych i ich 3 miesiecznej corci .
Laski naprawde szkoda czasu i nerwow na takie bezsensowne sprzeczki.
czarna ja jakos jestem wyluzowana heh
z ignacym jakos nie wspominam tego czasu jako czasu zgrozy, zmeczenie etc nic takiego
po prostu mi sie nudzi
wzielam prysznic i chyba skocze po jakies zbytki
czarna jak skonczysz pokaz zdjecia wlosow
dita- ugryz sie w jezyk czasami i po prostu udawaj ze nic nie przeczytalas
bedzie nam wszystkim prosciej lawirowac miedzy postami o wydzwieku wyluzowanym i spietym ;-)
czarna już niedługo twój wielki wyczekiwany najwspanialszy dzień:-) Na pewno jestes podekscytowana, zresztą która z nas nie była;-) Koniecznie pokaz zdjecie jak bedziesz juz miala skonczoną fryzurke:-) Pozdrawiam!
Sugar fajowo masz .Ja od polowy 8 miecha zaczelam puchnac. Woda mi sie zatrzymywala. W dotyku bylam jak gabeczka zastawaly na mnie odciski po mocniejszym dotknieciu. Ponad 2 kg tygodniowo mi przybywalo. A moja twarz mie przypominala mojej.
A Ty supr wygladasz.
Ale fajowo
Siedze sobie przed wlasnym kompem,
nikt nie gada wylacz to
pyza lata samopas
pije kawke
w sypialni syf
nikt nie mowi moze bys posprzatala
normalnie zyc nie umierac:-)