Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sugar nazwa wątku bosskaa![]()

Bsz kochany, wyedytowałam ten post minute po zatwierdzeniu - wykasowałam to słowo ,,przesadziłas", żeby nikt (łącznie z Agatonem) nie zdążył przeczytać bo stwierdziłam ze nie ma sensu wywlekać prywatnych sporów na forum. Nie edytowałam tego dwie godziny później, nie dwa dni później tylko od razu, bo nie było sensu ciagnać ,,kłótni''.
I nie udaję że nie wiem o co chodzi. Dowiedziałam się dopiero teraz.A to że wtedy Agaton przesadziłaś - tak twierdze do tej pory. Wtrąciłaś się ze strasznie podjaranym postem do ,,kłótni" (ku rwa mam już dość tego słowa tutaj) która ciebie nie dotyczyła i dlatego uważałam że przesadziłaś - tzn niepotrzebnie się tak przejęłaś tamtą dyskusja.
Zrobiła się straszna afera o niewiadomo co (jak zwykle zresztą), Agaton wpędza mnie w poczucie winy, chyba będę jednak płakać - Agaton ma zamiar przez ,,przesadziłaś" skasować profil.
Kilkanaście dziewczyn nie będzie miało okazji do pogadania z Agatonem - bo ja skasowałam ,,przesadziłaś". I co mam powiedzieć? Ze przesadzasz Agaton? Po co ciągniesz jakieś dyskusje, po co wywlekasz kłótnie sprzed dwóch tygodni?
I co teraz?
Ja tez mam się skasować?
I czekać aż do mnie będą dziewczyny apelować ,,dituniu,kochanie, nie odchodź"?
Ja pierdziele, a miało byc tak pięęęknie.