reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A do babci nie da rady. Gnojek jeden nawet z tatą dłużej nie posiedzi, bo wyje za mną.
Jak mu coś zabraniam, to wtedy na złość to robi w kółko i się śmieje. Rany ja chyba w domu wariatów wyląduje.

scarlet spokojnie nic mu się przecież nie stało
wiadomo że mogą Ci puścić nerwy jak siedzisz z dziećmi 24/7
sama wiem że jak siedziałam w domu z młodym cały czas to też miałam go ochotę udusić
Staraj sie być spokojna jak mały Cię denerwuje to wsadz go w bezpieczne miejsce i zostaw -wyjdz z pokoju policz do 10 i sie uspokuj wiem że to głupio brzmi ale pomaga
lepiej go zostawić wrzeszczącego niż wyładowywać na nim swoje emocje
Dużo spokoju Ci życzę

scarlet spokojnie nic mu się przecież nie stało
wiadomo że mogą Ci puścić nerwy jak siedzisz z dziećmi 24/7
sama wiem że jak siedziałam w domu z młodym cały czas to też miałam go ochotę udusić
Staraj sie być spokojna jak mały Cię denerwuje to wsadz go w bezpieczne miejsce i zostaw -wyjdz z pokoju policz do 10 i sie uspokuj wiem że to głupio brzmi ale pomaga
lepiej go zostawić wrzeszczącego niż wyładowywać na nim swoje emocje
Dużo spokoju Ci życzę

Dzięki kochana. ale on tak wrzeszczy, że cała się trzęse i nie da rady się uspokoić. Pozatym jak długo płacze, to sinieje, bo się zanosi i kaszle, czasem zwymiotuje:-(

SUGAR SKARBIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maju - dziękujemy za spotkanko:tak: było krótko mówiąc ZA JE BIŚ CIE:-D pod każdym względem
normalnie alkohol to czułam jeszcze do południa;-)

lot w miare ok, ale turbulencje były takie:szok: ze nawet pamietam jak się kapitan nazywał:tak:
Kurcze... zostawiłam na łózku w sypialni kocyk, co go Nat dostała od Was:-(:-(:-( a przygotowałam go specjalnie do spakowania do wózka /a szelki, co był zapakowany zabrałam/... może mi jakoś tam go podeślesz kiedyś??? jestem wściekła na siebie:wściekła/y:

Kasu - super, że wsio OK:tak: oby tak dalej i na zawsze... buziam:-)

Jutro poczytam resztę.... BUZIAKI

reklama
Witam z rana,

u nas dziś 6 pobudek w nocy:baffled::baffled:
czyżby rósł 7my ząbek? cholerka, reszta pojawiła się niezauważenie:wściekła/y:

a teraz gnojek sobie podryguje przy muzyce, wcina kromkę chleba i udaje, że to nie ona:cool:

Scarlet, to melisa dla ciebie i dla małego. a może jakby kilka razy został z babcią to by się od ciebie troszkę odzwyczaił?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry