..aenye
Mama grudniowa'06
hellou :-)
normalnie nie moge przestac myslec o sugar
ale sie ciesze, naprawde :-) kurcze, ja juz tez chce byc po
i trzymac w ramionach nowe malenstwo.. heheh :-)
u nas nocka super, jak zwykle
;-)
Fiolek juz spokojny, je ladnie, przeszlo mu ryjkowanie :-) teraz oglada Misia w Niebieskim Domu (widze, ze wszystkie dzieci na minimini chowane ;-) ja sie staram tylko nie za czesto, rano leci zazwyczaj ;-) ), a ja popijam kawusie.
zaraz zmykamy podpisac umowe na garaz i kupic geberita
nie ma jak swieze poranne zakupy ;-)
a potem spotkanie z nowym kafelkarzem, przysiegam, mam nerwy w postronkach, ze to jakis nieudacznik znowu
u nas normalnie "zima zaskoczyla kierowcow", od rana cale miasta stoja w kilometrowych korkach - pelno sniegu :-)
ladnie :-) bo do tego slonce swieci. tak moze byc :-) szkoda, ze juz sie robi breja sniezna, ale coz :-) przynajmniej mrozu nie ma ;-)
always look on the bright side of life.. ;-)
normalnie nie moge przestac myslec o sugar
ale sie ciesze, naprawde :-) kurcze, ja juz tez chce byc po
i trzymac w ramionach nowe malenstwo.. heheh :-) u nas nocka super, jak zwykle
;-) Fiolek juz spokojny, je ladnie, przeszlo mu ryjkowanie :-) teraz oglada Misia w Niebieskim Domu (widze, ze wszystkie dzieci na minimini chowane ;-) ja sie staram tylko nie za czesto, rano leci zazwyczaj ;-) ), a ja popijam kawusie.
zaraz zmykamy podpisac umowe na garaz i kupic geberita
nie ma jak swieze poranne zakupy ;-)a potem spotkanie z nowym kafelkarzem, przysiegam, mam nerwy w postronkach, ze to jakis nieudacznik znowu
u nas normalnie "zima zaskoczyla kierowcow", od rana cale miasta stoja w kilometrowych korkach - pelno sniegu :-)
ladnie :-) bo do tego slonce swieci. tak moze byc :-) szkoda, ze juz sie robi breja sniezna, ale coz :-) przynajmniej mrozu nie ma ;-)
always look on the bright side of life.. ;-)

w Pl
krzyk i placz, zgrzytania zebow nie ma, bo zebow brak na razie