Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziś ponownie wlazłam do was aby „bezczelnie” podpatrzeć co tam u was się dzieje i widzę, że bardzo dużo!!!!! Chyba jakiś magiczny dzień na powroty i całkiem nowe uczestniczki waszego forum, dlatego i po cichutku po bardzoooo długiej przerwie pragnę powrócić. Wiem, ze już wcześniej próbowałam no ale nie potrafiłam się jakoś w drożyć w wasze dyskusję i sprawy ale tym razem bardziej się postaram. Tak wiec WITAM PONOWNIE znane i nieznane mi mamuśki.
No i widzę że te urodzinki to w większości duże imprezki będą - to i ja chyba się zdecyduję, jak kasia dała radę na 23m2 to ja też mogę.........i dodatkowo dostałam premię w pracy, którą mogę przeznaczyć na te urodzinowe szaleństwa Asia gratulacje ,czepkowy wyczyn ok
Wierszyk Lucky napiszę na kartce z życzeniami tej koleżance co ma dzieci jak sugar - jak dla niej pisany Plumek twardy mężczyzna dał radę , teraz już z górki.
fajnie ze jestescie czarna i agaton,ja tez tak kiedys znikalam i wracalam.
gratulacje dla Asi:-). my wybieramy sie na basen juz pol roku.brak czasu i lenistwo z drugiej strony nie pozwolily nam tam dotrzec.
moze w grudniu
ale nam sie forum fajnie powieksza.