reklama

mamusie grudniowe:)

Dzieki dziewczyny za powitanie :tak: Czasami trzeba przejsc długa droge :cool2: zanim zroumie sie, ze warto sie zdystanowac do pewbych spraw...

Widze, ze dzisiaj prawdziwe zamieszanie tutaj i nowosci, witam nowe dziewczyny i pozdrawiam :tak:

reklama
witam witam
jezu jaki tu szoł dzisiaj
nowy wątek nowe- stare mamy
wow

u nas ok. Mam neta u rodziców ale do czasu zakupienia anteny buja się tak fatalnie, że szkoda mi nerw na próby otworzenia BB bo nawet gg ledwo działa:eek:
Olivierek ok biega zaczyna gadac i w ogóle fajny jest:sorry2:
niedługo nam się sezon imprez roczkowych zacznie:shocked2:
kiedy to mineło?? kobiety kiedy??:sorry2:

WOW ależ szał:-D WITAM WSZYSTKICH no i suuuper! bardzo sie ciesze że tak na forum grudniówek tłoczno sie zrobiło;-)
Dzis juz nie nadrobie...
jutro yes:tak:
Dobranoc!

czarna79 ja biorę cilest. Ciążę wykluczam na bank:tak: Jak Filuś do przedszkola pójdzie to wtedy nie bede wylkuczała:-)

Agaton ja przeszłam dłuższą drogę:zawstydzona/y:, ale najważniejsza jest meta w tym przypadku bb;-)
Sa_raa witaj tutaj;-) poweim Ci ze częst mówie do m że za szybko ten czas za.... nie zdążyłam się małą nacieszyć jak była taka maleńka. A teraz biega, stawia się i zaczyna kłucić:)):wściekła/y:

Kinga85 może poprostu masz taki organizm ja po NIki też strasznie chuda byłam w opini innych znikałam w oczach. Co do planów kolejnego malucha to życze w przyszłości córuni.
A poza tym podziwiam tu mamuśki które już się zdecydowały na kolejnego brzdąca:tak:, ja tam sobie niewyobrażam:no: Mój ślubny mówi ze za 10 lat !!:sorry2:! A za te 10 lat jak moja Niki się pośpieszy(oby nie poszła w ślady mamusi) to mogę już babcią zostać:szok:

:dry:Witajcie!!! Dzięki temu,ze "moje" forum przeniosło się na jakiś czas do Was mogę przedstawić się i ujawnić...Czytam Was od zawsze, nie to,ze nie miałam odwagi pisac, jak wcześniej zaznaczały to inne dziewczyny ujawniające się, chyba przeszkody techniczne przerosły mnie, hehehe. Dla mnie jesteście super, wiem o Was dużo, podziwiam itepe:-) Szczególne pozdrowienia dla Kasu,też jestem z Sosnowca. Mam na imię Ania, moja córka Lena ur. się 18 grudnia, jestem stara dupa:cool2:mam 34 lata, męża brak, a na codzień uprawiam zawód podobny do Kate.Oczywiście czasami coś napiszę:tak:Teraz jestm na etapie wklejania suwaczka i średnio mi idzie:sorry2:Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry