reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no to jeszcze napiszę skoro zajrzałam :-D

czarna79 wiesz ja mam wielką nadzieję że to poprostu taki już jest mój organizm. jeszcze musze isc do ginka bo na dzien dzisiejszy mam IIIgr nadżerki i nieco sie obawiam że tu lezy przyczyna mojej wagi i chudnięcia. Okaże się w tygodniu następnym. A co do córuniu to owszem również chciałabym aby była następna:tak: do kompleciku rodzinnego;-)
Pozdrawiam!
Ann_a witaj, zostań z nami :cool2: Miło i Ciebie poznać

Kuźwa jestem w szoku sorki laski:-D super że tak sie grono powiększa:tak:

hehe, ja tez jestem w szoku.
Nadal;-)

A póki co oglądam sobie ,,supertornado'' - płytę dvd dołączoną dziś do Rzeczpospolitej (kocham takie filmy;-)), reszta śpi, no, może nie cala reszta, glon najmłodszy robi jeszcze mini sceny w swoim łóżeczku,, ale myślę,że jeszcze z 10 min i będzie słodko śnił;-)
A mi się spać nie chce;-):-D

no prosze - nie bylo mnie caly dzien a tutaj rewolucje socjalne

witam wszystkie nowe mamy i przybijam pione tym starym- nowym

ja impreze Ignacego robie u rodzicow
beda moi rodzice of kors siostra taty z mezem i dziecmi , prababcia i moze jacys znajomi bliscy
generalnie tak jak zawsze
impreza wieksza bedzie na chrzciny malego jak bedziemy robic juz w waw wtedy jeszcze rodzina od strony Szymona
ale nie mam wczowki na jakies party w knajpie
wole w domu swoeim :cool2:

Dziendoberek :-) kawusiowo
Nocka u nas jakaś dziwna :confused: młody wstawał z 5 razy ostatnio mu sie nie zdaza całe szczescie zaraz usypiał grzecznie wiec w miare jestem wyspana :-)
I napisze jeszcze że od stycznia chyba do pracy wracam :-( bo musimy troche nareperowć budzet szkoda mi maluszka ale w sumie bedziemy pracować z moim menem na zmiane tzn raz on bedzie w domu raz ja czyli obejdzie sie bez żłobka :-) nie wiem jak to bedzie :confused:

Jako trzecia witam kawusiowo ;-)
Jak ja sie cieszę że dziś jest piątek!! mąż w końcu wróci normalnie po 15 z pracy i bedziemy mogli spedzic rodzinnie popołudnie.
A wieczorem tany tany heh;-):cool2: ANDRZEJKI DZIŚ!! :-)
Od razu życzę wszystkim udanego dnia i wieczorku!:-)

kamila dobrze będzie! głowa do góry ;-) Dobrze Ci zrobi pójscie do pracy, ja sama chciałabym w końcu znaleźć jakąś dla siebie. Zazdroszcze Ci. No i obędzie się bez żłobka! same plusy widzisz :-)

reklama
Ja tez witam goraco
Ja juz po kawusi. Zaraz jade zalatwiac malej nianie z urzedu, bo w zlobku u nas nie ma miejsc niestety, podobno trzeba rezerwowac termin jak sie jest na poczatku ciazy.
Milego dnia wszystkim zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry