reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasiu, śliczna pocztówka:happy2:dziękować:tak:

Nieistotna, szkoda że nie widziałam wcześniej. chyba bym wzięła tę kieckę:cool2:

Lucky, spokojnie, jeszcze będzie impreza. Mały i tak nie wie czy to teraz czy za parę dni;-)

ejo ejo

zyje ale nie mam kiedy zagladac na bb

dzieki za zyczonka, zalegle najlepsze:-D

lucku, Helen tez nie miala roczku, robie jej w Wigilie, mam zamowiony tort, goscie bede:-D

ja mam ostatnio urwanie glowy,

oprocz normalnych przedswiatecznych przygotowan

przyjechala moja siostra z USA i wczoraj ja odbieralam, na szczescie wieczorem wyprawilam do Bialegostoku he he:-p

w aptece urwanie glowy, zawsze przed swietami, ludzie sie zachowuja jakby swiat sie mial skonczyc

dostalam klucze od sasiadow(jak zwykle) i opiekuje sie ich mieszkaniem, kwiatkami i zolwiem

wczoraj zolw glodowal, bo nie mialam kiedy mu dac jesc, ale mam nadzieje ze dal rade:-p

pozdrawiam was serdecznie i zycze wesolych swiat, jakbym juz to nie zajrzala, pa

Witam kawusiowo.

Moja dwa glony chore, wczoraj jedna była u lekarza, dziś z drugą Andrzej idzie.
Obie mają tego samego wirusa - mają wysoką gorączkę i kaszel
Alka majaczyła w nocy, krzyczała,że jakaś piłka się pompuje i nie moze przestać i na nią się toczy (nie przez sen, była całkiem rozbudzona ale i rozpalona) jezu, aż sama się bałam:szok:

reklama
I ja witam kawusiowo.

Dita tylko współczuć, dużo zdrówka dla laleczek.

Moja znów ząbkuje.:szok::-p

A ja mam tyle sprzatania przed świętami a mi się nie chce normalnie, posprzątałam TYLKO jedną szafkę w kuchni :zawstydzona/y:i teraz siedze przed komp i pije kawkę:-p A jeszcze musze zakupy zrobic, bigos wstawić i prezent dla M kupić:szok::szok::szok: (h..j wie co!!!) Nie mówić o podstawowych codziennych czynnościach:shocked2: Normalnie aż jestem przerażona chyba Red bulla jakiegoś musze sobie strzelić. A jutro jeszcze zaślubiny mojego brata:szok:;-) to i solarka by się przydała na poprawienie karnacji;-) Ale KIEDY:confused::confused::confused:
Ale sobie ulżyłam nad swoim lenistwem:zawstydzona/y::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry