reklama

mamusie grudniowe:)

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych trojaczkow Helen, Dominisia i Jasia oraz cudnego smieszka Piotrusia!!

Kate tak bylam w pracy :-)
jutro i w sobote, tez bede!
po swietach bede pracwac juz tylko 3 dni w tyg (poniedz, piatki i soboty)
z malym jest niania (place 5zl na godz) wszystko jest ok, maly grzeczny itd, ale wiem ze teskni ...
jak wroce to juz nie moge go odlozyc na podloge , tak sie wtula, w nocy sie budzi i placze, dopiero jak go przytule jest ok
wiem ze sie przyzwyczai ale nie mam serca zostawiac go na wiecej niz 3 dni w tyg!

reklama
No to super!!!
Miałam wstąpić:tak:, bo byłam z Natką na spacerze i zakupach, ale pędziłam do domu, bo Asia nie miała kluczy:baffled:

A ta niania to z ogłoszenia czy jakaś znajoma?
Bo i ja będę chciała już niedługo cosik zrobić ze sobą:-D

Sto lat dla Dominika, Jasia i Heleny!!
Słuchajcie, ile Wasze dzieci śpią w dzień?? bo sie coś gówienko popsuło i nie chce spać:wściekła/y:

Kicia, ty się ciesz;-)mój maluch uwielbia opiekunkę i wyraźnie głośniej piszczy na jej widok niż na mój:cool2:

STo latek dla trójcy roczniaków Dominisia,Jasia i Helenki

Scarlet nie wiem czy miała cukrzyce ciążąwą ale pierwsze dziecko też urodziłą duże po chyba miało ok 4300:szok::-D
Patrycja super sny masz:-D:-D

A u nas nocka przej... do 1 były wrzaski chyba na zabki-nastepny się przebija:-(
Dawid rozdrażniony na maxa,wygląda jakby się naćpał:szok::-( dałam mu apap na noc i spał potem ale już sama nie wiem co mu jest??? Wczoraj to aż się przewracał koło 21:szok::-(:-( boję się o niego :no::-(:-( nie wiem czy to na 100% zabki dziwnie się zachowuje:-(:-( dziąsełko ma zgrubione na maxa ale to jego zachowanie mnie nie pokoi:-(:-(:baffled::baffled:

kamilia Filip śpi ci w dzien nawet 3h:szok:WOW! nieźle. Takiej to dobrze heh
Jeszcze o takim spaniu w dzien u takiego dziecka nie słyszałam,no ale dobrze masz.
Moj Filip spi maks 1,5h i koniec bo tylko raz w ciagu dnia.

5.gif

Kochane nasze "rodzeństwo" życzymy Wam zdrówka, ogromu radości, wszystkiego najlepszego i samych najfajniejszych chwil i śpiewamy sto lat:happy2::happy2::happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry