reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
elo elo, ja sie melduje na pokladzie, a co :cool2:

zamowilam juz tort na roczek, nie bedzie specjalnie "dekoracyjny", jak sobie wyobrazalam, ale trudno, przynajmniej bedzie i bedzie zaje.bisty w smaku (moj ulubiony, wegierski. a co, mi sie tez cos od zycia nalezy) :-D udalo sie uprosic pania w delicjach, hehheh :-D
na drugi raz zamowie z duzym wyprzedzeniem, mam nauczke.
a robimy w koncu tylko kawe, slodkosci i zakaski zimne jakies (minikanapeczki, takie tam przegryzki), i u mamy w domu. bedzie krotko, max do 20, mam nadzieje.

czarna - dobry pomysl, tez myslalam, zeby zrobic w pierwszy dzien swiat, ale w sumie zawsze jest u cioci obiad proszony i glupio byloby mi wyskakiwac z pierwszymi urodzinami, dodatkowymi goscmi itp. ale super pomysl, moze w przyszlym roku, jak nie bede musiala robic takiego spedu :-)

uspilam juz mlodego (mam nadzieje), nikogo nie ma w domu, wiec mam chwile :cool2:
szkoda, ze juz za pozno na zakupy allegrowe, ale chociaz sobie poogladam :-D

teeeee, a w ogole jaki ja mialam dzis SEN!!! :szok: :-D

snilo mi sie mianowicie, ze MATEUSZ DAMIECKI maksymalnie mnie podrywal, bylam w ogole u niego w domowej galerii (dobra wyobraznia, co!), pelno jego rodziny (hehehehe matyldzia rulezz :-D), a ten jak mnie nie smyra tu i tam :szok: mater :szok: i maslanymi oczami sie na mnie paczy ( ;-) ) i duka, ze od zawsze mnie kochal (:-D:-D:-D:-D:-D:-D) i czy nie wyjde za niego :-D:-D:-D:-D z dzieciami by mnie bral, idiota jeden :-D LOLLLLLLLL

no beka na maksa, a jaki realistyczny byl ten sen :szok: niestety to nierealne ;-) az w tym snie analizowalam, czy chce jeszcze byc z D (co mnie wkurza ostatnio)... mmmmmm, a chetnie sprobowalabym takiego goracego cialeczka, jak w przedwiosniu :-D:-D:-D:-D
a jakie mialam zimne przebudzenie, jak mnie tata obudzil, przynoszac mi do lozka wyjacego Filipa, ktorego nie umial uspokoic :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry