reklama

mamusie grudniowe:)

OJOJ, FAKTYCZNIE!!!

PIOTRUSIU PRZECUDNIE USMIECHNIETY, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!
wielkie buziaki od cioci Pat :-D

Tego samego wszystkim cudnym grudniowym roczniaczkom, ktorym nie zlozylam zyczen!​

reklama
Wszystkiego najlepszego PIOTRUSIU z okazji 1 urodzinek
dużo zdrówka i uśmieszku

Ja nadal zdycham na angine ropną:-( oby było coraz lepiej bo już sie męczę na maksa.Noce zarwane,mało spię przez kaszel i gardło..
Mąż od jutra na zwolnieniu bedzie do końca grudnia wiec bedzie lepiej. Ciesze się
Ide do łóżka, mały zasnął wiec i ja poleżę.

pozdrawiam was

logosrv.aspx

Niech smutek zniknie w górskim potoku.
By radość kwitła jak róża co roku.
By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca.
By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie.
Sto lat dla PIOTRUSIA i wszystkich grudniowych roczniakow.

Piotrusiu sliczny smiechulcu, grzeczny śpioszku, kochany synku rodziców wszystkiego co najwspanialsze w dniu 1 urodzin. Zdrówka, radości, smiechu, przygód i wszelkich najlepszych rzeczy:happy2:

Aenye no to sie nie matrw. Pozytywna nastawienie na udana imprezę to sukces 100%;-)
Polecam samodzielnie upiec tort, prościzna, biszkopty, owocki, bita śmietana, galaretka w kawałeczkach, rafaello, czy ferrero roche na top, jakieś kwiaty kupisz w sklepie.
A biszkopt ow,i bit śmiet nawet Filp zje. I serio szybko sie go robi. Kombinujesz jak lubisz.
A jeśli mimo wsio nie chcesz piec to polecam w Makro jest ciastkarnia Panat, robia wszystkie ciasta na zamówienie i torty też. Na bank na 20 zrobią, bo to przed swiętami.

Sto LAtek dla Piotrusia z okazji pierwszych urodzin

Patrycja spokojnie dacie rade ze wszystkim;-) wszystko bedzie dobrze a imprezka chodzby miała być na dworze to napewno bedzie udana:tak::-)
Ja właśnie dziś zamówiłam torta dla małego-roczek robimy w pierwszy dzień świat;-)
Kinga zdrowiej szybko:tak:;-)

reklama
Bo bym zapomniała
wczoraj o 5.25 moja znajoma urodziła dzidziolka Kubusia
ważył 4.530:szok::szok: i dłu. 60 cm:szok::szok::szok:
dla mnie to :szok::szok::szok: takie duuuże dziecko urodzić a ona tak drobniutka jest
rodziła sn:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry