reklama

mamusie grudniowe:)

kuźwa jaka chora jestem to szok! czuje sie jakby mnie czołg przejechał.
A tu zaraz uroodziny dziecka...
Dzis zamówiliśmy tort urodzinowy:happy2: bedzie sliczny.

pozdrawiam!

reklama
Marika wielkie sto lat:happy2:

Aenye zrób u mamy. Przeciez to fajnie mieć więcej osób na roczku, a jak mama chce sfinansować uroczystość to jej na to pozwól ,a zaoszczędzone pieniądze później na Maksia przeznaczysz;-)

Czarna mamy podobne wyrko. Polecam jak najbardziej:-)

Agutka bo cytryna zabija smak surowizny, a ja tego nie lubię w mięsku;-)

Zdrówka dla chorowitków.
Miniutek i Luluś już ok, ale resztki glutków wybijam euforbuimem:-)
Dzieki za życzonka dla nich:happy2:

lukcymama musisz kiedys mnie zaprosic na ktorys ze swoich specjalow na obiad :tak:

Aenye rob w knajpie i sie nawet nie zastanawiaj

Sugar teraz to juz jestescie rodzina jak z obrazka :tak:

A u nas dzis bad dej, chyba zeby bo maly buczy caly dzien, nic nie je i snuje sie za mna jak cien... gryzie po brodzie na maksa
chcialabym by te cholerne zeby wyszly i zaczl choc troche jesc :-(

wróciłam od lekarza, mam antybiotyk wiec teraz bedzie juz tylko lepiej.
Dziekuje za syrop laski
Niestety mam tez gorszą wiadomosc bo podobno cos z moją tarczycą jest nie tak, maam zrobic usg:-(

dałam posmakowac Filipkowi cytrynę hehe ależ się kwasił i śmiał jednoczenie:-D

Mariczko kochana sto latek dla Ciebie
no 18 grudnia to jakaś pamiętna data dla mnie---na ten dzień miałam termin rok temu i siedziałam z ogromnym brzucholem w domu:tak: a w ogóle to 18 mój ojciec chrzestny się urodził i kuzynka:-D
Zdrówka dla chorowitków

Kamila nie pamiętam firmy na szybkiego wkleiłam zdjątko z allegro:zawstydzona/y:

Aeyne rób u mamy tzn pozwól by ona wyprawiła roczek. My też mieliśmy ponad 20 osób wiem co to znaczy;-)

Kinga dużo zdrówka i kuruj się cobyś do świąt dobrze się czuła. Hmmm te wieści o tarczycy może i nie zaciekawe, ale może wyjaśni się twoja przyczyna chudnięcia:confused:

Nieistotna zeby jak nic u Twojego Filipka:tak:Moja gwiazda od wczoraj jest posiadaczką 11 ząbków :-D i kolejne idą:szok::baffled::szok:

Lucky dobry sposób z tą cytryna na mięcho:tak: Moja mała też zasmarkana ale na razie tylko czyszczenie i Nasivin w aerozolu (kapitalna sprawa). Zdrówka dla kawalerów;-)

Sugar fajnie jak tak wszystko się zgrywa i zgadza. Normalnie aż miło. Nie wiem jak reszta ale ja czekam cały czas na fotki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry