reklama

mamusie grudniowe:)

JAAAAAAAAAA!!!!! NUNUŚ CHODZI!!!!!!! NA ROCZEK!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Jezusienku, ale to cudnie wyglada :-D jaki wspanialy prezent na roczek nam sprawil :-) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!
smiga glownie za kotem ;-) i wola na niego 'tote tote tote' ;-)

dobra tyle, musze spadac sprzatac i szalec urodzinkowo :-D

buziam sobotnio!

reklama
gratulacje Aenye ;) To rzeczywiscie swietna sprawa z tym ze maly zaczal chodzic, pamietam jak ryczalam jak Agatka zaczela ;) cudo!!

My w koncu dzisiaj zakonczylismy sprawe prezentow ;) i w ogole przedswiatecznych zakupow, ale niestety dzisiaj musze chaupe posprzatac co mnie przeraza grrr... ale za to nakupilam w ikei swieczeki i innych dupereli i sobie swiatecznie domek przzystroimy ;)

W ogole odkad pracuje niewiele mam czasu a jak juz wracam do domku tio nic mi sie nie chce, ale fajnie mi sie pracuje i jestem b. zadowolona ;) W poniedzialek siedzimy w firmie do 13 i nawet sie ciesze, przynajmniej nie bede musiala pomogac w swiatecznych przygotowaniach

A i jeszcze jedno chcialam wszystkim grudniowym dzieciaczkom zyczyc wszystkiego najlepszego z okazji Waszych urodzin!! Buziaczki dla wszystkich :)

Pozdrawiam,

E.

Stówka dla Milenki :tak: niech nam rośnie duza i dla mamusi sto buziaków :-)

Aenya super Ze Filipek taki prezent wam zrobił :-) u nas dokładnie tak samo super uczucie :cool2: no i udanej impreki tortowej wam zyczę

A ja własnie sprzatnęłam jako tako bo juz nie bede miała kiedy jutro z samego rana do ikei jedziemy do Wawy po meble do kuchni wrócimy pewnie po nocy nie chce mi sie jak cholera ale potem nie bedzie kiedy a sylwester chcemy u siebie wkoncu :cool2: fajnie bedzie samemu nareszcie

Agaton fajnie że jesteś zadowoloma z pracy :tak:

Wszystkiego najlepszeg dla Milenki z okazji roczku!
buziaczki kruszynko***
sto lat!

u nas po miprezie. Goscie wyszli niedawno, Filipek był juz bardzo zmęczony no i nie dało się posiedzieć dłużej bo nie chcial sam spać w pokoiku słysząc gości zaraz obok. Było bardzo fajnie! Zdjęcia pokażę dopiero w poniedziałek.
Pozdrawiam!

aenye super że synuś już chodzi! gratki!

Dziewczyny jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!:-)
paa

Ditka - luzik:tak::tak::tak: chciałbym jechać w sobotę o 3 rano:baffled:
na narty wy nas, a na basen my was:-):-D:-):-D

Patrycja - no gratulacje:tak::-)

Dzisiaj bylismy się lansować, hehehe;-) na Bielanach... i ja pier dole:szok: co się dzieje
ale kupiłam sobie piękną kurtkę w Cubusie, na przecenie z 300 na 150 miodzio:happy2:
A teraz spadam na kapiel i masażyk erotyczny... ach.... miodzio:-)
Bużka dla Wszystkich

i....

!!! MILENKO KOCHANA STO LAT !!!

Sto lat zaległe dla wszystkich kochanych i słodkich roczniaczków, chowajcie sie zdrowo i radośnie.

Od całej mojej rodzinki dla Was kochane dziewczynki i dla Waszych rodzinkek
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech Was aniołek ode nas uściśnie i przekaże serdeczne życzenia: WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!
82xhm60.jpg

ejo ejo :-)

my po roczkowym szalenstwie, bylo super :-D kinderbal jak sie patrzy, czapeczki, baloniki, girlandy 'happy birthday' ;-) i piekny stol, dwa pyszne torty (jeden z delicji sredniawka wygladal, ale byl pycha, a drugi zrobila moja sis na prezent :-D) prezenty superudane, nawet bedzie na jakies cus do pokoiku :-) a Fiolek grzeczniusi, kochany, wszystko po prostu ekstra :-D

dzis za to sie wk.. ostro, bo zamowiony przeze mnie dysk zostal SPRZEDANY!!! komus innemu!!! nosz ku.rwa.. i to ponoc dlatego, ze "mowilam, ze bede w sobote, a mnie nie bylo". no ja pie.rdole!!! a dzwonilam, ze nie uda mi sie przyjsc i bede dzisiaj..
niewazne, swieta za pasem, trzeba sie cieszyc :dry::-D

I DLATEGO CHCIALABYM ZYCZYC WAM, KOCHANE MOJE, NAJCUDNIEJSZYCH SWIAT W ZYCIU,
pysznego zareuka, grzecznych dzieciaszkow, udanych prezentow, zero stresow, dlugich i spokojnych nocy, milosci, radosci i szczescia :-) i pod choinka, i w Nowym Roku :-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.

Życzy cała nasza rodzinka

reklama
helou laski
u mnie urwanie glowy
moja mam rozwalona nalopatki z goraczka 38

ja nie odespalam piatku gdzie bylismy na imprezie urodzinowej mojej kumpeli i wrocilismy o 6 i jestem detka
do tego cala chate musialam ogarnac, moj facet mnie wkurza ostatnio jak nie wiem, dzisiaj pojechal do manufaktury pokupowac jakies bzdety i mial zaplacic jakas moja rate z ikei i ch.uj- nie zaplacil bo byly kolejki i mu sie nie chcialo!!! wiec i dopierdziela pewnie jakies odsetki
a zamiast wkladek laktacyjnych kupil mi wkladki discreet :baffled: normalnie wypcham sobie stanik chyba gazetami
- generalnie kociokwik

i jeszcze wczoraj moja Lolka postanowilam zwiac z jakimis dwoma kundlami ( a ma cieczke) i przez 2h szukalismy jej na rowerach po jakichs ciemnych lasach o 22, wynik taki ze mam zakwasy- durna znalazla sie sama pod domem cala umorusana i z 100 dziadow w futrze

prezenty na szczescie wszystkie sa i tylko musze zapakowac :cool2:
wigilia u cioci po drugiej stronie ulicy hehe

skladam zalegle zyczenia wszystkim pieknym grudniowym bobasom!!!
ale to szybko minelo
szok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry