reklama

mamusie grudniowe:)

Witam z rana ze sniadankiem.

Pingwinku kobito ...kope lat:)

U nas noicka nie bardzo Marika plakala i przez sen krzyczala' no no ' Chyba przezywa ze czegos sie jej zabrania.

Dzis do ortopedy ide. Trzymajcie kciuki za moje wiezadla.

Milego dzionka zycze.

reklama
Maja kciuki zacisniete

Witaj Pingwinek i Mercusia :)

U nas noc niespokojna ale zabek coraz wyżej :)

Scarlet mam pytanko, pisalas ze jest wegetarianką, a w ciazy tez bylas na diecie wege?
Skad decyzja o odrzuceniu miesa?

Oj Maja Maja bidulo...

pingwinek - no nareszcie!!!!:-D

Mnie rozłożyło fajnie, w nocy miałam dreszcze, gopraczkę hehe, Andrzej wstał, zrobił mi gorący gripex, rozpalił w kominku żeby mi było cieplej
Na razie jakoś funkcjonuję, ale boję się co dalej bo w mojej pracy zwolnień nie wolno brać...:dry:

hejo, hej

maja, ja tez trzymam kciuki za noge :-D kulka ;-)
ales sie doprawila, dziewczyno... brrrrrrrr, brzmi okropnie... strasznie ci wspolczuje!..

kasia_z - gratuluje nocki :-) u nas jak wczoraj, czyli niezle, wroze poprawe w niedlugim czasie, badz calkowite wyleczenie z przypadlosci rozpieszczenia ;-)

kicia -
okropne rzeczy sie z mlodym dzieja, mam nadzieje, ze szybko do lekarza poszlas.. dla mnie wymioty to jedna z najokropniejszych dolegliwosci, najbardziej przykra, a dla maluszka to juz w ogole horror chyba..

pingwinku, witaj nam, babo!!! dawaj zdjecia Mercuni :-)

Roni - dziiizzzzz, ja bylam u gina trzy razy dopiero, z czego pierwszy raz wtedy, kiedy nie bylo nic widac jeszcze... krew raz badalam tylko...
martwie sie, ze polowkowe mi przepadnie, bo 20gru nie moglam isc, a teraz mam wizyte dopiero 22 stycznia!.. ehhh
ale Maksio kopie wzorowo,normalnie az mnie zaboli czasem! i ja sie super czuje, wiec pewnie wsio ok jest :-)

w ogole to mieszkam u tesciow teraz i fajnie jest :-) z mezusiem :-) i z tesciami tez, bo to spokojni i kochani ludzie :-)

buziam rannie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry