reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
he he moja Hania dzis zrobila kupe na kibelek, ale radosc:-D:-p

ciezko nam idzie odpampersowywanie, bo duzo ludzi sie nia zajmuje i kazdy ma inny pomysl, a poza tym po kilku sikach na ziemie, pampka ma zakladanego i tyle

musze zabronic zakladania pampka, ale czy ja wiem co sie tu dzieje jak jestem w pracy?

Roniaczku!!! wszystkiego naj naj naj, mamusiu! i zeby sie marzenia o chlopaczku-cudaczku spelnily, i zebyscie zawsze z Markiem, Jasiem i Olafkiem byli muczo szczesliwi :-D

Dita, ja jakos w tym roku ciesze sie, ze jest cieplo. tyle jezdzenia, lazenia, zalatwiania, nawet bym czasu nie miala na spacerowanie z mlodym po sniegu, no chyba ze kto inny by z nim lepil pierwszego balwana..

atol, rozumiem doskonale.. u nas nie o pampki, a o spanie takie same akcje. kazdy ma inny pomysl i w zwiazku z tym Fiol rozregulowany jak okres kulki ;-) hiihi.

a chwalilam sie, ze odkad jestem z nim i ja go klade i czuwam, znowu doszlismy do starego systemu? 21.30-22 spanie (jeszcze pozno, ale bedziemy normowac z czasem), butla mlesia (idzie cala), potem pozytywka dwa razy zaciagnieta i nunus spi nieprzerwanie do 6, kiedy znowu dostaje am, cala butle :-) (od paru dni juz nie zimna ;-) ). potem dalej kima do 9-10 :-D
nie ma jak mamina reka, a nawet obylo sie bez placzu!
ale zabki ida i niestety dzisiaj co chwile jeki przez sen, szukanie smoczka itp.
ale np. wczoraj cala noc idealna.

Miłka - pipo,hehe, witamy:-D:-D:-D

roni jeszcze nie wie, ale chciałaby chłopca. Tyle że juz niestety minął czas na autosugestię bo to tylko do 10 tygodnia można zmieniać płeć, wiec lipa;-) Zostaje to co jest czyli jeszcze niewiadomo;-):-D

dita, siedzi moja ciocia lat ponad 75, ciocia Tomka troche mlodsza na szczescie, czsami moja mama tez juz pani ponad 70 lat, Tomek...

wiec starsze panie z dwojka jak sobie nie moga dac rady, to pampek na tylek i tyle, a Tomek jest wygodny i jak mu sie zleje kilka razy na podloge, do tego kupe w majty to watpi i tez pampka zaklada

reklama
Roni Szczęcia i miłości na codzień. Bezbolesnego i szybkiego rozwiązania.

Nieistotna normalnie wydarzenia niesamowite. Ale już nie raz myślałam jakbym się zachowała gdyby coś tam.... i już nie raz przeżyłam jakies tam dziwne sytuacje. I zawsze zachowuje przy nich zimna krew.

Dita no to miałyśmy taka samą kolęde:)))

Atol dużo zdrówka. Wiem co to znaczy ból zatok normalnie porażka. Ale masz ekipę do dzieci:-D

Aeyne będziecie na swoich włościach i wszytko wróci do normy.

Kamila oby szybko ci podłączyli neta;-):tak:

Boziu a ja nie wiem co mam dzis na obiad zrobić. Młoda juz zjada kalafiorową. Dla nas wstawiłąm już ziemniaki, zrobie kalafior z bułka i co dalej??? A Niki chce jeszcze surówkę z marchwi+ jabłko:tak: Normalnie nie mam dziś głowy. Idę do sklepu jakieś miecho upolować, ale zapewne na schabowym się skończy:zawstydzona/y::cool2: Ale za to jutro kapuśniaczek + kopytka ze skwarkami. UWIELBIAM

A mam takie pytanko ni z gruszki ni z pietruszki. Czy sa nas jakieś karciary??? Grajacie może na kurniku??? Tak z ciekawości pytam;-):-D:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry