reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a ja siedze w garach, u nas dzis spotkanie Jacka klasy z podstawowki ;) Agatka juz odwieziona do dziadkow, bedzie bibka ;) tylko sprzatanie jutro tez bedzie niezle, po sylwestrze przez tydzien mi sie chaty nie chcialo ogarnac, ale co tam...

jesli chodzi o ciazafobie to ja mialam jakis czas po urodzeniu Agatki taka akcje, pierwszy okres 3 miechy po porodzie, potem jak w zegarku a pozniej przez dwa miechy nic, zrobilam kilka testow, ktore byly negatywne, ale caly czas czulam ze mam objawy, czulam ze pecznieje, codziennie mi sie wydawalo ze dostane okres i cisza, zupelnie jak przy Agacie sie czulam, a jak dostalam zgage to juz bylam przekonana i przerazona ;) no to poszlam ddo gina nastawiona na 100% bobo, a tu siie okazalo ze wsio ok, zwylke zaburzenia, dostalam tabsy i jest ok ;) teraz jak bysmy tak wpadli tobym sie nie bala i pewnie bym szalala z radosci, no...ale to byloby dopiero drugie dziecko;)

100 latek Roni!!! Wielkie urodzinowe buziaki i życzenia szczęśliwości wszelkiej i spełnienia marzeń :-) Niech drugie wymarzone bobo urodzi się szybciutko, a oba będą nieustannym źródłem mamusinej radości! Niech wam się w rodzinie układa i dużo zdrówka też życzę dla wszystkich :-)

A u nas dziś dwa pierwsze kroczki u prababci w odwiedzinach nastąpiły. :happy2:
Będzie za miesiąc biegał jak nic :happy2:

o kurde zaraz się okaże, że jestem najmłodsza na tym forum:szok:

Sugar dziękujemy za ugoszczenie
było bardzo miło i masz super rodziców
no a Igi kamikadze jeszcze mi przed oczami stoi
Elunia sliczna i mam nadzieje, że uczulenie szybko zejdzie
oólgnie czekam na next spotkanie no i na fotki

reklama
Kasiu gratki dla Piotrusia !!!!!

Napisze tylko tyle, ze siedzialam cicho przez ostatnie dni zeby sie nie jarac za bardzo, no ale dzisiaj sie stalo za ostatnie pieniadze kupilam test i jest POZYTYWNY. Zrobie jeszcze jeden za tydzien i wtedy dopiero bede sie cieszyc na prawde.
PS Maz nie wie jeszcze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry