reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe u mnie też ciążofobia ale mam jeszcze czas do @:-p Poprostu na głupote nie ma rady:))) A to z tego ze nie wyobrażam sobie teraz 3 baby:zawstydzona/y::-p;-) U mnie gin powiedziała " nie zrobieraj się w przeciągu" (czyt szybko moge zajść)

Skoro piszecie o tany tany Laura podchodzi to TV i zaczyna się wyginać to jest znak ze włączyć VIVE lub coś podobnego. I zaczyna sie :cool2: I tu musze powiedzieć że to ma po mamusi:-D:-D:-D (która uwielbia taniec i zabawe;-))

Kulka idz na ta bete dla świetego spokoju. Ja tam bym już dawno była:-p

A ja dziś rozebrałam moją choinkę i ozdóbki świąteczne. A teraz czeka mnie mycie okien:baffled: No cóż chciało się malować to trza pomyć.
A co do moich sąsiadów, dzisiaj ze wstydu normalnie sie chowali jak mnie widzieli. :szok::cool2:

Witam z rana,

nie mam kiedy iść na to badanie krwi bo trzeba iść rano. teraz to najwcześniej w poniedziałek. poza tym nie wiem czy będę umiała je zinterpretować.

dziś rano powtórzyłam test i wyszedł ujemny:confused: więc może tak jak mówi Nieistotna to tylko stres:dry:

w każdym razie jutro z czystym sumieniem idę na konie...:cool2:

reklama
Witam sie i zmykam :-(
Nie mam czasu nadrabiać kompa juz mi z pod rak zabieraja buuuu
Nie wiem kiedy zajrze kiedy sie odezwę :-( wiem że bede tesknic za wami baby :tak:
Trzymajcie się wsie buziaki

Ps. mam nadzieje ze szybko interneta załozymy bo umre smiercia naturalna bez BB

papapapapapappppppppp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry