reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nieistotna, oczy trzeba mieć dookoła głowy :tak::tak::tak: Szczególnie jak masz zielone :tak::tak:

Coś się te dzieci wyrównują teraz wzrosto/wagowo. Mój coś przestał rosnąć, waży 10300 więc tak średnio normatywnie - ale jak porównuję z Lilu, która była od niego zawsze o głowę niższą, to teraz są niemal równi (może z 1 cm różnicy). Tak dziewczyna nadgoniła! A mój się przyczaił :dry:

Fajne są dzieciaki z tym tańczeniem - w ogóle one każde inaczej tańczy! Nat przestępuje z nogi na nogę - mój robi coś a la meksykańską falę, a mojego brata Lilu wyma****e głową w stylu pogo :-D Jak ją zobaczyłam ostatnio to się przestraszyłam że ma jakiś atak padaczki :-D

Fajne są dzieciaki z tym tańczeniem - w ogóle one każde inaczej tańczy! Nat przestępuje z nogi na nogę - mój robi coś a la meksykańską falę, a mojego brata Lilu wyma****e głową w stylu pogo :-D Jak ją zobaczyłam ostatnio to się przestraszyłam że ma jakiś atak padaczki :-D

Cudne:happy2: uśmiałam sie troszku:-). Mój robi przykucania lekkie i kręci łebkiem. Słodko:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry