reklama

mamusie grudniowe:)

No witam i ja
Oj troche emocje juz mi spłyneły.(sprzątanie chałupy najlepsze na odreagowanie;-)) Ale atmosfera jak w kinie normalnie:))

Markowska miała mieć Adriana tak wczoraj na onecie :confused:pisali.

Hehe Kulka ja miałam podobnie mała w szafce z butami się bawiłą a tu dzwonek sprawdzaja inst. gazową. Powiem że nie mogli przejśc taki bałagan:-D:cool2: A co tam:-p

A do mnie przychi dzis psiapsiółka z 2 miesięczną córcią. (tabsy anty sie kłaniaja) i mam nadzieje że się nie zapatrze:cool2::-D

reklama
Czarna, ale przeżycie :szok:

Aenye - lampowy duży i fajny, ale nie do końca tani jest na Grunwaldzkiej (nie pamiętam ile dokładnie...) - a z hipermarketów to duży wybór jest w Leroy Merlin koło Auchana...

lucky, no to nie tak do konca, dalej mi sie podoba mocno w domu, co mam!!! ale chcialabym ubarwic troche ten klimat ikeoski, bo nudno momentami. sama pomysl, jakbys miala: kuchnie, stol, kanape, regal, stolik i lawe, do tego ubraniowa szafe, meble do dzieci i kilka innych ******* z jednego tylko sklepu..? z deka przerazajacy brak inwencji ;-) moze o tyle problem, ze ja lubie byc choc troche oridzinal :-D
nie, no podstawowe i duze meble mam stamtad, reszty poszukam gdzie indziej :-) takich wlasnie dodatkow juz.

przez gadki agatona i sugar o almi decor i rzeczach z indii zakochalam sie w takim klimacie egen. ale nie moge znalezc nic fajnego, w miare niedrogiego i blisko mnie :dry:

kasia, dzieki, szczekaujtuje te lampy :-)
Roni, bylam juz na kolobrzeskiej, nawet widzialam pare fajnych, ale te najfajniejsze ok 600-1000 :shocked2: odpada!

kurde, robię się coraz bardziej przerażona,
Ile to już dzieciaków mamy z tabsów???
A przecież w rankingach mają jedną z najwyższych skuteczności....
Ja pierdziele, chyba jednak się nie zdecyduję.....

Aenye a moze poszukaj na allegro, moze ktos cos ciekawego sprzedaje w twoich okolicach, albo wlasnie wyszukaj w necie czy nie ma tam u Was jakis sklepow wlasnie z meblami i pierdolkami tego typu, J sis wlasnie calkowicie w tym stylu chate urzadza i wiele rzeczy znalazla na allegro

o np. znalazlam koles o nicku Mr_IgoR ktory miesci sie w Gdyni ma mase mebli i pierdolek ktore moglyby cie zainteresowac, warto pobuszowac na allegro

Czarna ale historie, mocnych nerwów pogratulować:tak:

kurcze nigdy o tym nie myślałam a teraz udzieliła mi się ciążofobia.. jestem ...nie jestem i tak co jakiś czas myślę, chyba pójdę kupić acard w aptece co by wrazie czego nie stracić dzidzi- u mnie tak się ciąża zaczyna najpierw acard do testu a potem na dodatek zaścory i inne takie... ale chyba nie jestem w ciąży:szok:, wolała bym taką kontrolowaną wpadkę
Nigdy nie brałam tabletek anty i jakoś się udawało no i chyba nie ma co zaczynać z tego co piszecie

Ciążofobia cd widzę:-D:-D:-D

Asia jest po tabsach:baffled:
brałam, miałam anginę, dostałam antybiotyk /albo to była grypa i dostałam jakieś coś na grypę, nie atybiotyk/ - nie pamiętam dokładaie, ale byłam chora i lekarz WIEDZIAŁ, że ja na tabsach
i co? CIĄŻA ==> ASIA
A teraz mam mirenę i jakoś niby ona jest OK, ale ja i tak nie do końca jej wierzę:dry:
Bo ja pochodzę z tych kobiet, co sie na spodnie popatrzą i już są w ciąży, hehe:-):-):-)
serio:tak:
wieć też mam wrażenie, że czuję ruchy:-D
i jak mnie boli brzuch, to już mam wizję, że mirena zostaje wypchnięta przez dziecko
co prawda miałam takie filmy może ze 2-3 razy, ale mimo wszystko jedak mam:sorry2:
chcociaż nadal jestem ZADOWOLONA z mireny i będą ją polecać;-)

reklama
czyli szklanka wody zamiast:dry:

Ja to bym najchętniej tabsy/mirena +gumy (jakoś mi nie przeszkadzają, m tez niespecjalnie) ale A się nigdy nie zgodzi na taki podwójny wydatek,hehehe;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry