reklama

mamusie grudniowe:)

moim zdaniem chorowałaś sieroto ale już nie chorujesz;-):cool2:
Spoko - Roni, cytomegalia nie przechodzi niezauważona, a jest zagrożeniem wyłacznie jesli choruje się na nia w ciąży. Więc spokój mała:tak:

aenye - no widzsz, zamiast pójść do lekarza,a przynajmniej przeleżeć od razu jak cie coś brało, to się apapem ,,leczyłaś" i zapierdzielałaś przy mieszkaniu. Nalezy ci się manto normalnie. Teraz sie kuruj i nie martw augmentin takiemu ,,bykowi" - Maksiowi nie zaszkodzi.

kate - ja to sikam:-D:-D Oj, nie chciałabym mieć takiej klientki jak ty:cool2: Aczkolwiek twoja przedsiębiorczość jest po prostu świetna. Chciałabym mieć taką pewność siebie jak ty:tak: Co z tym hotelem w górach? No powiedz o co biega to ja coś znajdę....:confused:

reklama
Roni sie nie denerwuj!! :-)
Nanya witamy! napisz cos o sobie!
Lucky gdzie twoje piekne suwaczki, nawet nie zdazylam ich pochwalic!!??
Kasu super plan z tymi wakacjami, my myslimy o ;lanzarote w czerwcu ...

wszystkim chorujacym mase zdrowka zycze!!!

Roni uspokuj się kobieto
"czekolada":-D
kasu zazdroszcze wakacji:zawstydzona/y:
kate ja bym ich w pion postawiła chyba by mi nerwy puściły:no:

Pati Olivierek dostaje Augumentin:tak:

Nanya - witaj :-)

Zdrówka wszystkim chorowitkom bardzo życzę :tak:

My dziś po szczepieniu. Piotrusiowi najmniej podobało się unieruchomienie, po puszczeniu po zastrzyku wolno natychmiast zaczął chichotać. Wypruł i zeżarł jedną z naklejek ze ściany. Ważymy 10,6 kg, całkiem klops.
W ogóle jakoś bez reakcji na szczepionkę - latał, przyszła Tysia w odwiedziny więc latali oboje i gadali w obcym języku mocno. Potem padł trupem i śpi.
:-)

Nanya witaj i opowiadaj;-)

Pyzulka juz spi a mama winiaka popija wsamotnosci. Z przedpokoju dzwieki wiertarki dochodza bo tatus szafe skreca. Normalnie cud ,miod i orzeszki hehehe

reklama
Hehehe Kasia:-D:-D:-D

Dziewczyny, ja bym sama takiej klientki jak ja nie chciała;-);-);-)
upierdliwa, wymagająca i wredna /czyt: tylko jak coś jest nie tak, jak być powinno/ :-)
aaa... spokojnie, do pionu to zostaną postawieni jak tylko odbiorę samochodzik... może i o tym poczytacie w prasie:cool2:

Dita - weekend w górach 22-24 luty dla rodzinki, jak nasza:-) full wypas ma być:tak: jak coś znajdziesz, to wysyłaj na e-maila lub priva lub gg. Buźka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry