reklama

mamusie grudniowe:)

ale Nieistotna mówiła "jak dla deb.." czyli wszystko krok po kroku:cool2:

ja mam np bitcomet na kompie, juz 3 osoby pokazywaly mi jak sie sciaga, a ja dalej nie umiem:no:albo to sciagniete sie nie otwiera.plik uszkodzony lub inny diabel.

reklama
utorrent jest zajebisty ale aby wytłumaczyć jak się tym posługiwać trzeba na zywca:-(:tak:
E-mule to u mnie przeszłość. Ares na 100% lepszy. I na pewno Nieistotna sobie z nim poradzi:tak:. Wystarczy ściągnąć (z tej strony co wkleiłam) i zainstalowac, poźniej ustawić na polski (opisane na stronie co i jak) i poźniej ściągać;-)

hejjo..!
ja wlasnie sie klade spac :-) w moim niu domku :-) jest cudnie! mama z ciocia i arsenalem spisaly sie na medal :-) jeszcze tylko Filipka pokoj do wykonczenia i wsio :-)
maluszka nie ma z nami, bo boimy sie, ze sie zarazi.. pewnie w niedziele bedzie tu dopiero, ale akurat skonczymy urzadzac mu pokoik i bedzie git :-)

buziam was goraco :-) i lekko wietrznie, bo nam wieje tu na gorze..

hejo - ja używam jak większość Aresa, jest bardzo prosty, wystarczy zainstalować i właściwie nie ma co tłumaczyć - wszystko jak krowie na miedzy;-) - ,,wyszukaj', ,,transfer', ,,anuluj" itp itp.

aenye - a pamietaj co ci się przysniło - podobno sen pierwszej noc w nowym domu sie spełnia;-)

reklama
Elou:-)
Aenye, Sara- sama sobie tez zazdroszcze:dry: nie bylismy nigdzie na dluzej jak weekend od podrozy poslubnej- czyli ponad 3 lata:dry::sorry2:uwazam ze mi sie NALEZY:cool2:
no i Aenye gratki mieszkania:tak:
Sarenko jak Oli??
Kicia znajomi byli wlasnie na Lanzarote i byli bardzo zadowoleni. wynajeli samochod i zwiedali cala wyspe. widzialam fotki i powiem ze super:tak:tak ze mysle ze bedzie sie Wam podobac
Kasia Z gratulujemy spokojnego zaszczepienia:cool2: no i tekst o naklejce:shocked2::-D
Czarna watpie zeby moj maz jeszcze kiedykolwiek chcial dziecko. Brunka to ja zaplanowalam:cool2: a on tylko sie zgodzil:sorry2:dybym czekala na jeo chec to bym sie nie doczekala:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry