reklama

mamusie grudniowe:)

boze jak sobie pomysle co ludzie przechodza w zyciu jak cierpia, jak traca najblizszych...
musze sie czyms zajac bo nie zasne w nocy!!

mamy najwieksze szczescie z mozliwych - zdrowe dzieci!!

reklama
Matka tej malej Majeczki jest dla mnie niesamowita kobieta...
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic, i nie chce...
Jednak tak jak napisala musi byc w tym jakis cel, cos co nie pojdzie na marne... Ja w to wierze bo inaczej nie potrafilabym zyc
Nawet z najstraszniejszych rzeczy musza w koncu wyniknacv dobre- tak mi powiedzial moj Szymon o smierci swojej mamy...

sa raa usciskaj oliviera, po kroplowkach bedzie lepiej
dzielny chlopaczek

Mam nadzieje że jutro Olinek już będzie w domku. Trzymam kciuki:tak:
Roni - a coś się dzieje oprócz podłego dnia? Źle się czujesz?:confused:
Kate - buziak
Co do Majeczki... Wiecie, ja zawsze się modle aby moje dziecko nie umarło przede mną. Bo tak powinno być na świecie,ze to dzieci chowają rodziców a nie odwrotnie.. Boże daj im jeszcze w życiu ukojenie.:-(

witam z rana

ojej ale sie porobilo, saro i Olinku zdrowia zycze i buzka

a ja wczoraj wieczorem mialam spotkanie ze znajomymi z podstawowoki, wiec na szczescie nie rozpamietywalam tragedii Mai

bylo super fajnie, moj kolega z klasy ( w ktorym prawie wszystkie sie zesmy kochaly) jest teraz pilotem, mam zaproszenie do kokpitu jak bede gdzies leciec centralwings:cool2:

w ogole wszyscy ktorzy przyszli jakos wyszli na "ludzi", no prawie
jeden z kolegow(ale go akurat nie bylo), jechal ze swoim bratem blizniakiem samochodem po pijaku i wypadek i brat nie zyje i on 7 lat w wiezieniu i teraz wrak czlowieka

strasznie sie placza losy ludzkie...

nic ide leczyc kaca:-p

pozdr

ja tez mialam ciezka noc... co chwile sie budzilam i myslalam o malej i jej rodzicach... :-(
musze chyba na jakis czas nie wchodzic na bb bo nie moge sie pozniej pozbierac!

hej babki
Olinku wracaj do zdrówka biedaczku sara trzymaj sie

My dzisiaj u moich rodziców na faworkach mniam no i sobie troche odsapniermy od mega marudnego brzdaca bo od tygodnia non stop maruda

miłego dnia wszystkim :-)

hejo, atol - super:-D:-D:-D To spotkanie z naszej klasy?Kurde, u mnie się zbierają i umawiają wszyscy i kurde zebrać sie nie mogą:dry:

sara - czym się i buziaczki dla Olinka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry