reklama

mamusie grudniowe:)

a ja tam tez nic nie komentuje

postaram sie nadrobic zaleglosci

Helen wykapana, hanke kapie moj T

i mamy winko na wieczor, moje ulubione i moze jakis film sie obejrzy(i znow nie doczytam bb:-p)

wczoraj mialam spotkanie z moimi przyjaciolkami z LO, juz kiedys pisalam ze spotykamy sie raz na miesiac, czasami czesciej jak sie uda, czasami rzadziej, jak nie ma czasu

ale uwielbiam te spotkania, co najmniej jak bb:-D

reklama
nieistotna - na moje 6 :cool2::cool2::-D i 3 osoby towarzyszace:cool2:

co do minusa zamkniętego - no właśnie o to mi chosiło z gg (już nic nie mówię:cool2:)
Ja już nic nie powiedziałam:blink:
Słyszał ktoś coś?

nu :-) my zaraz kapiemy nunusia i potem nie wiem co.. moze poczytam HP.. nawet w tv nic nie ma, ble
ja dzis gotowalam rosoly na 3 gary :-p
1. mojemu mezowi specjalnie na pomidorowke, bo za rosolem nie przepada
2. sobie rosol z duza iloscia wloszczyzny, bo jem najczesciej same warzywa z miesem (rostbef) i zalewam bulionem :cool2:
3. nunusiowi na 1 dzien rosolkowy, 2 pomidorowkowy, z mala iloscia soli i duza warzyw, zeby bylo co miksowac, i z piersia kurczaka, zeby bylo dobre, miekkie miesko do gryzienia :-)

jami :-) tylko moj wyszedl mega slodki, bo taka slodka marchewka byla, ze hej :szok: i bede musiala porozcienczac trochu.

no i tyle sie u mnie dzialo caly dzien :-p
za to jutro fajny wieczor sie szykuje - idziemy ze znajomymi na piffko, a potem do kyna, nunusia odstawiamy do babci :-) a w srode po jakies dekoracjony do domu, bo nyndza z bryndza..
mlody chodzi i chleje, normalnie masakryczne ilosci wypija. i gryzie wszystko, co gumowe i miekkie. jesu. a zebow nadal nie widac.

normalnie rzygać sie chce
ja chciałam żeby MG były zamknięte dlatego że czasem chciałabym napisać
o swoich problemach nie robię tego na otwartych bo wiem ile osób czyta te nasze wypociny
a do NS nie mam dostępu-bo to (dla mnie) są wasze sprawy a nie nasze
nie chcecie udzielać tam dostępu-ok nie ma problemu i nie obraże sie za to
ale Wy dziewczyny stworzyłyście swoje prywatne forum.
Znacie się w realu i "nowe" nie mają tu nic do gadania.
Taka jest prawda.
Nie chce żebyście były obrażone ale przyglądnijcie się temu z boku.
Jestem za tym żeby MG było zamknięte a wątek Dity został otwarty

hahahahaha

a ja odkrylam nielegalny oddzial partyzantow w siersci mojego psa- pewnie przez te jej wypady niekontrolowane z okolicznymi burkami
musze sie jutro udac do weterynarza coby wytruc towarzystwo :cool2:

poza tym wlaczylam sobie The best of Rat Pack ( frank sinatra, dean martin, sammy davis jr) i postanowilam sie zrelaksowac

reklama
I jesteśmy z powrotem:tak:

możecie mnie ubić, powiesić, nabić na pal, obrazić się, gniewać, itd... itp...
mam to gdzieś /nawet nie zareaguję na jakieś przytyki, wywody, pierdy i westchnienia/

nie pozwolę na to, żeby jakieś bzdety /otworzyć, zamknąc, dopuścić, wywalic/ powodowały u nas TAKIE:szok: kłótnie...

co by było sprawiedliwie, to bardzo proszę... załozyłam drugi wątek MG2, tam możecie pisać o swoich intymnych sprawach, itd.... tego, co nie chcecie pisac tutaj
i już:-p

Amen

i wilk syty, i owca cała:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry