reklama

mamusie grudniowe:)

Pamiętam, że jak się moja Natalka rodziła to też była jakaś akcja z bioderkami i lekarze wręcz zmuszali do szerokiego pieluchowania tzn pampers i na to tetrówa, zęby nózie były jak najszerzej a teraz jakoś o tym nie słysze...

reklama
rany alez wy zasuwacie z tymi postami!!!
ja mam 25 ( skonczone w e wrzesniu ;) ) moj facet ma 29 razem to jestesmy jakies dwa lata chociaz znalismy sie duzo wczesniej ( na marginesie mowiac uwazalam go za totalnego snoba i warszawiaka hehe)
malzenstwem nie jestesmy
ale bedziemy :) poki co w lipcu czeka nas wesele mojaj siostry na zamku w uniejowie :) bedzie super

z wozkami to ja nie wiem nie wiem tralalala

Cześć dziewczyny:)
Ale musiałam się naczytać żeby Was dogonić...tak jak już Wam pislam wcześniej z pracy nie bardzo oge sie udzielac, bo mnie wysledzili a w domu jakos juz potem brak sił...:baffled:
Na szczescie juz od przyszlego tygodnia bede czesciowo pracowac w domu:) wiec moze na forum tez pokaze sie czescie ( w koncu bede korzystac z MOJEGO lacza hehe).

Jesli chodzi o wyprawke to ja juz zaczelam kompletowac. Mam juz ubranka (i chyba na razie wystarczy reszte sie dokupi jezeli bedzie potrzeba juz juz Szymek bedzie z nami). W tym tygodniu juz dostalam z allegro rozek, kocyk i okrycie kapielowe, wczesniej mialam juz spiworek na suwak.
Wiecej rzeczy nie mam ale wiekszosc mam wybrane i zakupy to tylko kwestia isc i kupic:):-)

Jesli chodzi o mnie o mojego Misia to znamy sie chyba z 7-8 lat, razem jesteśmy 5,5, po slubie 1,5. Ja mam 27 on 26 i żyć bez siebie nie możemy...
Dziś Miś wraca po 4 dniowej nieobecności, za 2 godzinki jade po niego na lotnisko:)))

co jeszcze - aaa OPEN TRAVEL - ja bylam z tego biura w sierpniu na Krecie...dobrze ze dopiero teraz zbankrutowali

Jesli chodzi o jakis plaszcz na zime to mamie cos zabiore i nic nie bede kupowac...i tak musze jeszcze kupic jakies spodnie na chlodniejsze dni....:nerd:

Jak Miś już będzie to wrzucę jakieś fotki ze ślubu:tak:

MJ - No i kto by pomyślał, ż taki gigant padnie... Ja jednak z doświadczenia wybrałabym (gdybym sie gdzies wybierała) Orbis, Tui, Neckermann albo Interhome. Cała reszta miom zdaniem to jedna wielka niewiadoma. Owszem - ceny w miarę niskie, ale nigdy nie wiadomo, czy nie skończą jak Open.

Kulka - bez obaw, ja też drżałam na samą mysl o pozostawieniu małej, kiedy zaczęły mi się zajęcia, ale okazało się,że meżuś radzi sobie lepiej niż ja! To dlatego,że faceci podchodzą do dziecka o wiele spokojniej niż my, roztrzęsione mamy:) Gratuluję 29-tygodnicy:):no:

sa_raa - sprawdzilam wymiary gondolek, mutsy: 74x34, quinny 77x37, marita 84x36!!! robi roznice.
spacerowka:
marita szer.34, dł. 82, gł.siedziska: 24, wysokosc oparcia: 50.
quinny szer. 36, dł. 83, gł. siedz. 21, wys.op. 46
mutsy: szer. 27, dł. 90 -wiecej wymiarow nie znalazlam.

cholera, ale wlasnie zauwazylam, ze nie podoba mi sie w ogole spacerowka marity :( mozna kupic osobno gondolke i osobno spacerowke?

ale gondolka mi sie najbardziej podobaja te ze sztruksem, a mojemu m - ta bezowa z kratka... pojedziem do sklepa i poogladamy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry