Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny a jak wam mowia wasi lekarze kiedy zaczynacie czesciejsze wizyty? wyczytalam, ze po 29 tyg powinno sie chodzic co 2 tyg!
cos wiecie na ten temat?
Ja ma calkiem inaczej w Irlandii. Co 3 tyg. lekarz pierwszego kontaktu tzw. GP, a co miesiac nieraz 5 tyg. kontrol w szpitalu. Na samym poczatku chcialam sie spakowac i wracac do Polski, bo nic a nic mi nie zagladali wiadomo gdzie. malo badan krwi, brak usg.Ale bylam w Polsce u wspanialej Pani ginekolog i powiedziala jest wszystko ok. To nie choroba. Prosze sie oszczedzac i dzwonic w razie W. Wrocilam z wakacji,i zaraz zadzwonilam do szpitala i poprosialm o te badania i usg. Zaden problem uslyszalam. za 2 dni bylam po usg i wszystkich badaniach. Faktycznie wszystko ok. Dostalam nr tel. do polskiego ginekologa i moge prywatnie niedrogo tez sie pzrebadac wiadomo jak... Wiec mysle teraz pozytywnie. A opieka jest dobra. Bezplatna, zadnych datkow w podziekowaniu i nikt tu nie robi nic z laski. Bedzie dobrze mam nadzieje. Jeszcze 3 miesiace....
moj malec znowu ma od wczoraj jakies jazdy i wala mi sie po calym brzuchu ;-) a ostatnio bylo tak spokojnie, ze mialam nadzieje na "grzeczniutkiego" synalka... no coz... chyba musze sie pozegnac z ta wizja ale niech kopie, bo fajnie jest :-)
Kasia ja tez mam taką nadzieje
A mi mój kochay synek cały dzień trzyma kuloske pod prawym dolnym żebrem i tak sobie nią czasem macha, że mam wrażenie że mi żeberko wyłamie