reklama

mamusie grudniowe:)

sa_raa - sprawdzilam wymiary gondolek, mutsy: 74x34, quinny 77x37, marita 84x36!!! robi roznice.
spacerowka:
marita szer.34, dł. 82, gł.siedziska: 24, wysokosc oparcia: 50.
quinny szer. 36, dł. 83, gł. siedz. 21, wys.op. 46
mutsy: szer. 27, dł. 90 -wiecej wymiarow nie znalazlam.

cholera, ale wlasnie zauwazylam, ze nie podoba mi sie w ogole spacerowka marity :( mozna kupic osobno gondolke i osobno spacerowke?

ale gondolka mi sie najbardziej podobaja te ze sztruksem, a mojemu m - ta bezowa z kratka... pojedziem do sklepa i poogladamy!

kuuurde
czyli ten mutsy ma najdluzsza wynika
to juz nie wiem nie wiem

chyba rzuce monetą :laugh2:

reklama
gaduly kochane ale jest czytania hehe

ja dalej nic nie mam!
w sobote jedziemy na usg 4d i postanowilismy spedzic reszte dnia ogladajac i ewentualnie kupujac rzeczy dla maluszka! juz sie nie moge doczekac :-)

kurcze bylam w sobote na urodzinach kolegi w lesie! kapie sie wieczorem patrze a tu KLESZCZ! bylismy na pogotowiu wyjac i teraz mam sie obserwowac czy nie robia sie czerwone plamy! ach tego mi tylko bylo trzeba ech...

Kicia - luzik, ja w tym roku juz dwa kleszcze zaliczyłam i to bez pogotowia (bo mam wstręt na samą myśl, że mogę zawrócić głowę obrażonemu Panu Lekarzowi Dyżurnemu). Sama sobie wyjęłam, sama sie poobserwowałam i w końcu olałam.
Ale do lasu już nie chodzę(a szkoda, bo właśnie sezon na opieńki się zaczął...:-() Nie ze względu na kleszcze. Ze względu na brak koordynacji krok - oddech:-D:-D.
(teraz wygląda to tak: krok - dziesięć zipnięć)

Ech, Miłka,a nawet bardzo bym chciała, ale mi się szyjka świnia rozwarła na palec i gin kazał mi porządnie zwolnić....

Poza tym - ja nie mam tak źle. Do miasta to tylko do roboty jeżdzę. Niby moje miejsce zamieszkania to też granice administracyjne miasta, ale trudno nazwać miastem zadupia, w którym sąsiedzi chodują krowy i inny inwentaż, w którym mam na podwórku ogromną stodołę, a za stodołą pola i las z opieńkami:))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry