A
Asia26
Gość
dzieki kasia_z ...az mi sie odetchnelo ze spokojem,bo nie znalazlam swojego wozia na liscie muchomorow.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

TYLKO OK. 8 TYGODNI........................ MAMO, zaczynam sie stresowac
przecież żeby iść teraz do szpitala to trzeba miec żelazne nerwy. Jak kiedys pisałam moja bratowa tez jest w ciąży ( nawet już po terminie) zawsze miała problemy z ciśnieniem (za wysokie) no i w 37 tc poożyli ja do szpitala aby przebadac co i jak jedni mówili że takie może byc inni ze to za wysokie ale nic w tym kierunku nie robili (140/90) nawet podejrzewali Gestoze ale wykluczyli ją. Teraz moja bratowa znów trafiła do szpitala bo bardzo zle się czuła ze wzgledu na te ciśnienie a ma 150/100, 160/100 i nie moga zbić i prawdopodobnie ma jednak tą gestoze a te pier.... KONOWAŁY nic nie robią!!!!!!!!!!!!! Normalnie szok nikt nic nie mówi, nic nie robią h... wie na co oni czekają. Własnie czekam na wiesci po rannej wizycie ciekawe co dziś powiedzą. Ehhhhhh szkoda słów i sorki ze tak sie rozpisałam ale cały czas chodze tak podminowana że się wszyscy smieja ze predzej niz ona urodze