reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Asia26 - co nie znaczy, ze zostal w ogole przebadany... :-)

ja tam nie bede sie jeszcze tym martwic... swiat konsumenta mialam w reku kilka razy, same sensacje a la spiskowa teoria dziejow... nie wiem, moze sie myle, ale to chyba nie jest warte naszych nerwow.

naprawde, nieistotna... czujecie to, laski?... ten zew natury? :szok: TYLKO OK. 8 TYGODNI........................ MAMO, zaczynam sie stresowac :eek:

ja mam nastepne usg 12.10, a potem u mojego gina kontrolna wizyta 13.10... i nie wiem, co ile kaze mi chodzic, ale ja tam sie nie moge doczekac kazdej wizyty... uwielbiam podgladac mojego babelka, a on nie wyglada na niezadowolonego! nigdy nie zwraca na nas uwagi, nie zaslania sie raczkami i w ogole trwa nieporuszony :-)

hej kobiety
produkujecie, produkujecie aż miło się czyta:))
A ja przyszłam się wam pożalić na nasza SŁUŻBE ZDROWIA:wściekła/y: przecież żeby iść teraz do szpitala to trzeba miec żelazne nerwy. Jak kiedys pisałam moja bratowa tez jest w ciąży ( nawet już po terminie) zawsze miała problemy z ciśnieniem (za wysokie) no i w 37 tc poożyli ja do szpitala aby przebadac co i jak jedni mówili że takie może byc inni ze to za wysokie ale nic w tym kierunku nie robili (140/90) nawet podejrzewali Gestoze ale wykluczyli ją. Teraz moja bratowa znów trafiła do szpitala bo bardzo zle się czuła ze wzgledu na te ciśnienie a ma 150/100, 160/100 i nie moga zbić i prawdopodobnie ma jednak tą gestoze a te pier.... KONOWAŁY nic nie robią!!!!!!!!!!!!! Normalnie szok nikt nic nie mówi, nic nie robią h... wie na co oni czekają. Własnie czekam na wiesci po rannej wizycie ciekawe co dziś powiedzą. Ehhhhhh szkoda słów i sorki ze tak sie rozpisałam ale cały czas chodze tak podminowana że się wszyscy smieja ze predzej niz ona urodze:no:

czarna79 taka jest niestety nasza p..ona służba zdrowia jak nie dasz w łape to Ci g..wno pomogą a nawet nie poinformuja co się z Tobą dzieje!!! Jak to jest 37 tydzień a dziecko jest wystarczająco duże to powinni zrobić jej CC a nie męczyć dziecka bo ciśnienie takie jest dla niego bardzo szkodliwe!!!

Jezu, dziewczyny, ja jestem przerażona tymi łapówami. Bo nie to,że nie chce dać - skoro nie ma wyjścia, to przecież wolę zapłacić lekarzowi, niech się udławi, byle wszystko było w porządku. Ale NIE POTRAFIĘ!. Nigdy jeszcze nie dałam nikomu w łapę, nie potrafię tego robić, nie potrafię o tym rozmawiac.... Boję się!

No to jak coś będziesz wiedziała, to pisz, Czarna. Może nic nie robią, bo tętno płodu jest ok. Moja kuzynka miała gestozę i trzymali ją do czasu, aż zaczęło spadać tętno płodu, dopiero wtedy zrobili cc. A przez chyba dwa tygodnie nic, tylko leżała w szpitalu. Więc może wcale nie jest tak źle i nie ma co się martwić na zapas...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry