reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kate jestem jestem:-) No miałas sie dziś łoj brrrrrrrr:no:

Byłam dziś na urodzinach teścia i było super. Fajnie jak można z rodzinką posiedzieć i jest git.
Wszyscy zdrowi.
Jutro jedziemy na kontrole 4 latka z wielkim moim Liluśkiem i z Mi do gina.
Pozdrawiam.
Do juterka.

dzieki, dzieki ;-)

kasia, wiem, ze niemiarodajne :-D i dobrze, chybabym sie zaplakala, gdybym miala urodzic jakiegos 6kg kolosa :szok: bez przesady. ja wole drobinki male ;-) zawsze mialam nadzieje na takie drobniutkie cudenka jak Mercunia, Helenka czy Hania ;-) takie mi sie to wydaje slodkie, ze hej. ;-) Filip tez drobniutki zreszta, niby wazyl 3610, ale drobniutki byl mocno (bo dlugi). sweeeeeeet :-D

no coz, zobaczymy. ale mial mega tlusciutkie lapki i nozki, hehe :-)

Dita
, ale na zdjeciu slabo widac, niestety!! moze jak juz bede miec baterie :rolleyes: to wkleje ;-)

PS zapomnialam :wściekła/y: dziecko mi kaszle. no co za scierwo tym razem..!??
od dzisiaj dopiero. ale zdazyl sie juz 3 razy obudzic. gowno z d...

nienawidze chorob. :-(

witam kawusiowo!
zdrówka życzę wszystkim chorubkom:tak: siooo z wirusami:wściekła/y:
Ja miałam super nicke, Filip spał ładnie od 19-8 :happy2: Własnie zjedliśmy śniadanie.
Pogoda u nas nieciekawa,ponuro i pada deszcz wrrr
Pocieszam sie tym że weekend ma być śliczny 15stop na plusie!:-) niezły skok.

A teraz ide troche posprzątać i zajrzę później
pozdrowionka for all!!!

Obudziłam się w nocy, wszystko mnie swędzi grrrrr :angry::baffled:
Miałam nadzieję, że później się zacznie... no cóż - pn do lekarza po leki idę znaczy...

U nas syfnie dziś i deszczowo też.. Babcia błogosławiona zabrała demona na spacer, a ja sobie siedzę i się drapię. Żrę jakieś resztki leków co mam z poprzedniej ciąży, byle do pn. :cool2:

też uważam że precz z chorobami ;-)

hej
przybywam sie pozegnac, bo nie lubie tego nie robic
rzecz jasna nie rezygnuje z bb, tylko z bywania w tym dziale
(zeby ptem nie bylo ze Roni na lipcowkach pisze, a tu nie)
nie pisze tez tego zeby ktos mnie zatrzymywal (bo ze sklonnosciami niektorych do pisowskich afer moge byc o to posadzona)
glownie pisze dlatego zeby Wam powiedziec, ze mozecie mi pozabierac dostepy do wszystkich watkow jakie tylko macie ochote (bo i takie propozycje byly) bo ja z tego "przywileju" nie zamierzam kozystac (wyjasniam: nie bede na te watki wchodzic) wiec jak sie czujecie niepewnie ja nie mam nic przeciwko
dziekuje wszystkim kobitkom za wsparcie
Kasi, Lucky, Sarze, Kuleczce, Kasu, Kici, Kamili, Aletce, Aenye
i wiecie za co jeszcze, kochane jestescie kobity
mam nadzieje ze nikogo nie pominelam :-)
dziekuje tez Dicie ktora potrafila zapytac co u nas
reszty chorych wywodow jakie tu mialy miejsce na moj temat nie bede komentowac bo dla mnie to jakas parada, ale jesli komus sprawilo przyjemnosc i moglo dac upust swoich frustracji to sie ciesze ze moglam pomoc :-D
i to chyba tyle
dziekuje za spedzone razem lata
i tak Was kocham grudniowe panie Kurskie :-p
co zlego to nie ja :cool2:

Roni - a nie lepiej olać to i owo i się nie żegnać tylko pisać dalej?;-)
Widzę że juz na 100% dziewczynka!!!! Gratuluję - Blanka - śliczne imię:tak::tak::tak:
Życzę zdrowia przede wszystkim Roni, szczęśliwego rozwiązania i już po raz kolejny - więcej słodyczy w życiu:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry