reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
pingwinek - trzymam kciuki za dzidzię. I dobrze,że twoja zdrowa duża i wiercipięta:tak:

sugar
- czemu zaniedbuję? Byłam u lekarza, przyjmuję antybiotyk, siedzę w domu, a że mi nie przechodzi tylko dziwnie pulsuje (jezu, czuję się jakbym miała świnkę) to jutro ide do kontroli.
A woreczek to inna sprawa:cool2:

Elo.
Dzięki dziołszki za odpowiedzi o inhalatorze:-)

Witaj kolejna Czarna i Eryczku:-)
Pingwinku super że z fasolkiem fajnie:-), a koleżankę pociesz i pozdrów. Będzie dobrze. A jak dostaje zastrzyki to na 100% bedzie ok:-)
Nonek mój D też strasznie ząbkowanie przechodzi. Ciągle ma 4 ząby i ani jednego więcej:no:

Dita ty laduj od razu do laryngologa. Nie jestem lekarzem, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze powinien zmienic antybiotyk, zobaczyc czy tam sie nie tworzy jakis ropien okolomigdalowy. Bo po tych kilku dniach brania antybiotyku powinna byc juz znaczna poprawa. A z tego co piszesz nie ma.

Lucky Majerana ma 13 w bolu i cierpieniu wyklutych. Zawsze wtedy jest chora. I moze nawet same zeby jej tak nie dokuczaja jak infekcje.

pingwinek ciesze sie ze dzidzia dobrze sie rozwija,fajny masz termin:) tuż po mojej rocznicy ślubu. zycze aby twoja znajoma urodziła w odpowiednim czasie. bedzie dobrze.

A ja zdycham......... dobrze ze Filipa nie ma teraz(jest z babcią)
zasłabłam prawie w łazience... nawet nie miałam siły wstac pot zimny i dusznosci. teraz nieco lepiej ale jeszcze czuje.... czekam na meza.

nonek - no to i tak muszę mieć skierowanie...Pójdę najpierw do mojego lekarza, zobaczymy co on powie.

kinga - kopię wspólnie z nonkiem ;-)

Dita o tym Twoim woreczku to nawet mi nie przypominaj:growl: :wściekła/y:, lecz lecz kobietko chociaż tą anginę... że o woreczku nie wspomnę:sorry2:, a jak byś była w ciąży i by cię złapało tak "na całego" to co????- sytuacja hipotetyczna, ale jak widać po naszych dziewczynach całkiem możliwa:happy2:
Pingwinku dzidzia rośnie i się rusza i czego więcej chcieć od maleństwa;-)
Kasia -komis zabawkowy hmmmm ciekawe czy u nas coś takiego jest,fajnie by było ale znając Radom pewnie nie:baffled:
Kinga troszkę optymizmu + różowe okulary.....:tak:, a nie będziesz czekać do wiosny, która nie wiadomo kiedy przyjdzie:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry