reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Heja, no to swieta swieta i po swietach! Nareszcie!
Dziewczyny zdrowe, choc Julka ma lekki katar. Zadnych sraczek, rzygaczek itp. Za to roznosilo je na maksa. Moj stary wreszcie poczul jak to jest. A co. Majerance chyba jakies 3 sie przebijaja. Jest marudna, ciagle paluchy w gebie, noce przekichane. No chyba, ze to jeszcze po szczepieniu.
Ja jutro jade na spotkanie klasowe z podstawowki! Wiekszosci nie widzialam od zakonczenia 8 klasy. Ciekawe jak bedzie.
Dita luz, ostatnie chorubska na pewno ci poprzesuwaly @. Jeszcze kilka dni i przyjdzie do ciebie upragniona....:-) No i gratulejszyn wywiadu.
Milka jak twoje samopoczucie? Jak plecy?

My mam nadzieje,ze wreszcie jutro pojedziemy zamowic kuchnie. Bo normalnie juz nerwowo nie daje rady.
Nieistotna to co na 6 kwietnia mam sie szykowac na Twe odwiedziny? Jaki to dzien tyg?

Dita dzięki za skrótasa już wiem co się dzieje ;-)

rokowania zaje biste znaczy się pacjent bedzie żył he he he

a tak serio to w ten piątek będę się widzieć z jakimś tam ordynatorem z tego szpitala i mi powie kiedy mnie te śrubałki powkręcają :tak: bo na 22 kwietnia mam tam przyjęcie na operacje rąk i chciałabym aby mnie ten kręgosłup zrobili za jednym poleżeniem w szpitalu :tak:

No właśnie, Miłka, opisz co ci gdzie mają i po co wkręcać? :sorry2: Bo ja się zgubiłam...
I kiedy kciuki trzymać :tak:

Dita, wow, jesteś w gazecie :-):-):-) Co do @ to się nie wypowiem, bo dwa razy w życiu mi się spóźniła o więcej niż 1 dzień...

U nas po świętach obżarci na maksa, D. od wczoraj od obiadu nic nie jadł, bo nie daje rady :-D Młody w pn wyskoczył mojemu tacie z rąk i zaliczył glebę :-( ale nic mu chyba nie jest, tj mocno płakał, ale żadnych niepokojących objawów nie było, spał w nocy normalnie, chodzi, rechocze... chyba ma twardą głowę po mamusi...
U nas została D. mama na tydzień (moja mama odpoczywa). Zobaczymy jak sobie poradzi z demonem. Wczoraj zostawiliśmy ją na godzinę (spacerować poszliśmy) i wysprzątała nam cały dom :sorry2: Podejrzewam, że dziś wrócimy i domu nie poznamy ;-) Piotruś ogólnie babcię uwielbia, zresztą babcia go też, więc myślę że dobrze będzie :-)

czesc dziewczyny!:happy:

mam pytanie do tych które zaszły w ciąże biorąc pigułki anty, jak sie nie myle to chyba Dita? Prosze napisz mi mniej wiecej jak to u ciebie wyglądało?:sorry2: czy brałas pigułki do cały czas do momentu az w przerwie nie dostałas @? czy jak to u ciebie bylo? czułas cos? Ja mam wrażenie że mam twrdsze podbrzusze ale to może tylko od przejedzenia świątecznego... nie wiem. kusi mnie aby tescik zrobić. W sumie wątwpię abym zaciążyła no ale kto wie może...
pozdrawiam serdecznie!

hehe, Kinga, to nie ja;-) To kate Ja nadal czekam na @.
kasia_z - hehe, nie, no mi się kilka razy spóźniała, raczej nie aż tak długo jak teraz:baffled: ale brak powodu i kilka testów negatywnych raczej mówią prawdę;-)Oby;-)

e, dajcie spokój z tym światowcem, hehe, zadzwonił w czwartek facet, przedstawił się popytał, ja mu poodpowiadałam i wsio;-)

Dita tera to zrobisz karierę że hej :cool2:

Kate ręce do pikuś mam w nich szkło od wypadku i trza je wydłubać bo mnie się teraz przesuwa pod skórą w różnych różnistych kierunkach :sorry2: no i w większosci znajduję się na prawej ręcę :dry:

a tak bajdyłej laski nie za bardzo sie wkęcacie z tym brakiem okresu bo chyba jest to przewodni temat Mamuś Grudniowych :-p:rolleyes2::huh::oo2::tak:

Heloo
Jestemy i my po swietach. Już nawet pozamrazałam co mozna było z lodówy bo jeszcze troche i odzież ciążową bede nosiła po takim zarciu:-p
Imrezka zajefajna aż sie zdziwiłam ze mimo braku % tak sie wybawiłam:-D aż pozniej sie bałam czy aby za bardzo nie skikałam po parkiecie:zawstydzona/y:

Dita mi tez sie zdaje ze to przez leki masz takie jeazdy z @. Szybkiego zalania:tak:

Kasia ale masz fajnie jak nie mamusia to teściowa. tylko pozazdroscić takiej pomocy.

Mam dziś pauze po swiateczna

reklama
ja za to mam resztki grypy żołądkowej. Już dziś moge jako-tako funkcjonować, ale wczoraj cały dzień przespałam (z przerwami na wc). Za to dziś pół mojej rodziny zdycha - A, siostry, ohydztwo:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry