reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Maja :-( nic nie mow o odwiedzinach
Nona cos moja kasa od grudnia z niemiec nie moze przyjsc, miala byc na bank przed swietami i nadal nie mam, a od niej zalezy moj wyjazd

Ale jak ktos chetny mam wolna chate 6-7 kwietnia :)

Ja nie potrzebuje motywacji do lekarza, jak trza to ide, raz tylko odpuscilam pilowanie kosci na pięcie i chodze z kostniakiem do dzis...

A ja sem pijem bronka póki testy negativ;-);-);-)

Ja do lekarzy mam wstręt a wręcz strach paniczny,hehe;-)

Ja to w ogóle pojeb z deka jestem:cool2:

cze, Kicia,hehe:cool2:

Witajcie kochane kobitki, hejol Kicia co u Was?

Dita trzymam kciuki za Twoja @!
Gratuluje wszyskich nowych zebolkow. U nas 3 i dziurka :-)

Nasz maluszek w brzuchy juz sie rusza na powaznie, maz chce poczuc i jest mu przykro ze jeszcze nie moze.

Moja znajoma o ktorej Wam pisalam, dzisiaj w nocy urodzila chlopczyka, w 35 tyg. Zaczelo jej sie ogklejac lozysko i bardzo krwawila, ale wsio sie dobrze skonczylo. Maly ma 2700! :-)

pingwinek - super, że wszystko dobrze się skończyło:tak::tak: 2700 to kawał chłopa;-) Gratulacje!! A jak będize miał na imię?
Co do waszego maluszka - spokojnie, cierpliwości, jeszcze nie raz tata poczuje :tak: :-D :-D

Pingwinku u nas wsio ok, dziekuje ;-)
zaczelismy teraz budowe, pogoda troche nie sprzyja, ale co tam nie poddajemy sie!

Pogratuluj kolezance, super ze wszystko dobrze!

A jak u was plany przeprowadzkowe?

dobra laski, nie mam czasu czytac sorki

wlasnie wrocilam z pracy, help

Hanka caly dzien wymiotowala, tylko wymioty, nie ma rozwolnienia

ale co nie zjadla, co nie wypila to rzyg

mielismy z nia jechac na dyzur do przychodzni, ale teraz spi i nie mam serca jej budzic

mapiszcie mi wszelkie rady i sposoby ktore stosowalyscie u swoich dzieci w takich akcjach plis

lece sie umyc i postaram sie cos poczytac

jezu, atol - biedactwo małe - jedynie co moge doradzić t pić pić i jeszcze raz pić. Nie można dopuścić do odwodnienia (na szczęście rzyganie wolniej odwadnia niż biegunka). Zje jak jej przejdzie ale najważniejsze żeby dużo piła.
Jeśli będzie słaba, jeśli nie będzie mieć siły, , będzie ,,lecieć przez ręce" i nie będzie nic pic - nie ma rady - do szpitala. Tam ja nawodnią ,ewentualnie zrobią prześwietlenie nt wypadku z pralką - będzie dobrze:tak:
trzymam kciuki:tak:

kicia - na jakim etapie budowy jesteście?

Atol wspolczucia!!!!!!!!!
u nas przy jelitowce na wymioty dawalismy diphergan a przy biegunce nifuroksazyt!
a mocno sie udezyla w ta glowke??
ja pamietam ze za malolata jak mocno przygrzalam w sciane to wlasnie wymiotowalam pare dni!
nie bylo wstrzasu mozgu ani nic ale jakos tak organizm reagowal!
jak bedziecie miec juz mozliwosc to jedzcie najlepiej do lekarza - napewno cos doradzi!
powodzenia!!!!

reklama
Dita na samym poczatku dalekiej drogi jestesmy :)
wyrownany teren, ogrodzone, wykopy pod fundamenty.
jutro maja ukladac deski pod wylewke i zbroic
w piatek pewnie wylewka betonu
ach juz czuje ile to mnie bedzie nerwow kosztowalo :sorry2:
a wam dlugo zeszlo z budowa?
duzo wyniklo po drodze problemow??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry