reklama

mamusie grudniowe:)

hejo :-)

u mnie niewiele lepiej z energia, ale musze sie zebrac w sobie.. jutro moja kolezanka fotograf przychodzi robic mi fotki :-) licze, ze cos ladnego wyjdzie.. bedzie robic tez Fiolkowi i Dawidowi, bo mam plana na fajna dekoracje sciany.. no i musze teraz popatrzec po necie na fotki fajne ciezarowkowe jakies, jakis pomysl, choc pare juz mam, i ona tez.. no i sie ogarnac troche, w sensie kapiel itepe ;-)
kurcze, jeszcze mi nigdy ona fotek nie robila, ale kiedys sie przyjaznilysmy, wiec licze, ze naturalnie bedzie :-)

Kicia, no mysle, ze troche sie nameczycie z ta budowa ;-) nie ma lekko na pewno, ale za to jakie cudne efekty!!! gratulacje, by the way :-)

atol, wspolczuje.. nie wiem, kurcze, jak ci pomoc :-(

reklama
kicia - jeśli macie ekipe ok, to zbudowanie domu do stanu surowego zamkniętego to kwestia jednego roku. Ja największe problemy mialam z biurokracją - jeśli jesteście juz po to połowa sukcesu;-).
Najgorsza oczywiście jest wykończeniówka:baffled: Ale i to jest do przejścia;-)
Czy ja przegapiłam, czy ty się nie chwaliłaś projektem?;-)

trzeba bedzie to przejsc , nie ma wyjscia ;-)
projekt juz gdzies wklejalam ale prosze jeszcze raz:

Biuro projekt�w Archon+ gotowe projekty dom�w jednorodzinnych, domy typowe

wprowadzilismy pare zmian!
a tak mniej wiecej bedzie wygladal w realu :

bluszcz2vr9.jpg

bluszcz2bokym6.jpg

dzieki dziewczyny

jutro jak jej nie przejdzie to wezwiemy lekarza do domu, moze wezme tez ten diphergan

o pralke to przydzwonila mega mocno, moze faktycznie taka reakcja organizmu, bo przy zatruciu to chyba by biegunka byla, a tu zero kupy dzis

aenye - mi ten link nie chodzi??
kicia - kurcze,no przegapiłam ,nie widziałam tego projektu. Super,super domek:tak::tak::tak:
atol - zdrówka dla Hani:tak::tak::tak:

reklama
Hejka!
atol a co to bylo z tym wypadkiem, bo chyba cos przeoczylam? Jak zauwazysz jakie niepokojace objawy wal do lekarza bez zastanowienia. Ale tak na marginesie jelitowka tez sie zdarza taka tylko rzygajaca.
Mi tez link nie chodzi.
Kicia fajny projekt.Wspolczuje jednak serdecznie samych poczatkow, choc jak macie ekipe od A do Z do stanu surowego to luz.
My juz powoli zaczynamy byc na wykanczaniu. Ale jeszcze jeszcze przed nami. Bardzo bym chciala przed wakacjami sie wprowadzic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry