reklama

mamusie grudniowe:)

ja w swoim zyciu spotkalam sie z wspanialymi ksiezmi
a najbardziej lubie zakonnikow
dlatego jak trafilam na takiego czlowieka to tak jakby mi ktos naplul w twarz normalnie

ale nie ma co gadac

amen

reklama
Sugar, no rzeczywiście wali po głowie, szczególnie w kontraście. Ja podobnie jak ty jestem fanka zakonników, super ludzie i super księża. A czasem jak idę do jakiejś parafii to się nóż w kieszeni otwiera :no:

Ja dziś wykazałam waleczność ciążową. Bo mi rypali młotkami jacyś ludkowie w mieszkaniu obok to wylazłam opieprzyć ich przez balkon. Ale nie dali mi się wykazać, po pierwszym zdaniu grzecznie przeprosili i zaprzestali łupania w ścianę. Ale mam nadzieję że przyswoili - "po 20:00 zakaz głośnych robót" na dłużej niż dzień...

A w ogóle to siedzę sama dziś, Darek w podróży służbowej z koleżanką ;-) Jutro wieczorem będą dopiero. Dobrze że do pracy chodzę, bo dwa dni w samotności z demonem pewnie by mnie jak nic wykończyły. ;-)

Kate, miłej imprezki :happy::-)

I my sie meldujemy ze żyjemy

Kurde tak mi szybko dzis dzien zleciał ze szok:szok:

Aeyne dlatego ja sie obawiam 3 kołowców:zawstydzona/y: wiem ze napweno sa fajne itp ale jakoś nie ma to jak 4 koła;-) A jak tam sesja???

Dita ale dostałaś super propozycje z ta kreta i oferta pracy tez fajna lepszy rydz niz nic:-p

Kasu zdrówka zycze i oby tylko na strachu sie skonczyło

Kate Wsio co najlepsze dla Męża z okazji urodzinek
STO LAT STO LAT I ZDRÓWKA
Sa_raa jak tam rwa juz lepiej????? i jak mały zdrowy????

A my od jakiś 2 kadencji mamy zajeb... księży w parafii normalnie konie z nimi kraść:tak:

ja sie melduje ze zyje

kasu witaj i zycze coby sie okazalo ze to nic powaznego

mnie dopadlo jakies przesilenie wiosenne, nic sie nie chce i jestem mega zmeczona:baffled:

na szczescie raz w tygodniu z kolezanka zaczelam chodzic na latino wiec zawsze jakas atrakcja, a poza tym relaks psychiczny od mega buntu dwulatka, ktory fakin szit ciagnie sie i ciagnie u Hanki juz jakis rok:dry:

normalnie do supernani by sie kwalifikowala

wczoraj tak dala do pieca ze po "akcji" czulam sie jakby mnie walec przejechal, na szczescie cwiczenia mnie odstresowaly

pozdrawiam i do napisania

lece spac:blink:

Witam! My od 9 na nogach:-) już po śniadaniu. Filip teraz wcina banana a ja piję kawę. Pogoda juz się u nas zepsuła,pada deszcz.
Dziś zamawiamy lapa dla mnie! na maksa sie cieszę bo może jeszcze w tym tygodniu bede miała go już dla siebie:-) I już nie bede się musiała z mężem zamieniać na tym naszym jednym. bede czecsciej na bb zwłaszcza wieczorem!!:-p

miłego dnia!

reklama
hejo :-)
u mnie od przygotowan swiatecznych bardzo fajny power, dni sie nie wleka, bo je aktywnie spedzamy :-)
dzis jade do gdanska na caly dzien (zakupy jupppiiiii :-D dawno nie bylo ;-) ofcoz sobie kupie co najwyzej majtki poporodowe lub moje ostatnie pocieszacze - skarpetki :sorry2: :-D zebralam juz z 5 superanckich par ostatnio ;-) ) i spotkanko z Roni i moze kasia - skus sie ;-) - sie kroi fajoskie :-D

w ogole to uswiadomilam sobie, ze za 4 tyg moge juz rodzic, nie wierze normalnie..

kasu kochana, ja tak jak sugar bardzo mocno wierze, ze to nic tak groznego.. moze hormony sie rozszalaly czy cos.. ty tez mysl pozytywnie, chociaz to sie latwo mowi.. i tak jestes super dzielna..!! i napisz gdzies jak z D. sprawy..?
kiedy jakies wyniki bedziesz miala..?
i caluski dla Brunka, a to sie fajny babel zrobil :-D
moze wpadniecie przy okazji tej bytnosci do mnie? ;-)

Dita, bomba z kreta :-) i super, ze tak sie szefowa toba przejela.. nie, ze dobra z niej kobieta, bo sucz i tak, ale chociaz ma wyrzuty sumienia.. a oferta swietnie, ze jest, jak sie pokazesz to i awans na caly etat bedzie, a kwestia kasy.. gadaj koniecznie i pamietaj o asertywnosci!

atol, co to latino?

czarna
, sesje olalam, moze we wrzesniu cos zrobie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry