reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kasu super ze macie takie fajne rzeczy dla malego
ja znalazlam fundacje
Klubik Maluch�w i Rodzic�w STO POCIECH u dominikanow
jest po prostu super
dzisiaj byl zlot matek chustowych :-p
mlody latal , bawil sie i przewalal mala ogladala swiat :-)
jak wyszlismy to padl w wozku i spal cala droge w autobusie
tam sa ogromne dwie sale, full zabawator, poduchy zabawki i przepiekny ogrod ktory bedzie caly zagospodarowany dla maluchow
jakby co to polecam laskom warszawskim

Dita nie zamieszczalam foto bo fryzjer zjebal spraw, bylam wczoraj by to poprawic i wyszlo ze z dlugich wlosow mam krotkie do brody fak fak
ale juz jest ok ino musze prostowac codziennie

Atol-faktycznie twoje dziewczyny nie wygladaja na niejadkow-maja fajne okragle buzki:tak:

Agutka-moje sa w bardzo roznym wieku ale czasem tez nie idzie z nimi wytrzymac.Kinga zachowuje sie czasami jakby byla w wieku Julki:baffled:

hej hej

ano dita dokladnie o to chodzi, "ale ja chcialam " i te sprawy:baffled:

dzis mialam napad szalu u Heleny:dry:

wrocily ze spaceru z moimi rodzicami, a ja juz bylam w domu po pracy, wiec zeszlam na dol (3pietro bez windy0 zeby wniesc Helene, na to Hania ze ona tez chce zebym to ja ja wniosla, ze mialam dobry humor to powiedzialam ze ok, niech poczeka, wniose Helene i po nia zejde

i wyobrazcie sobie, Helena sie wsciekla ze smialam ja zostawic w mieszkaniu ( z ciocia0 i wyjsc po hanke, darla sie i rzucala na podloge dobre 15 minut:baffled::dry:

to juz na pewno przyklad Hanki dziala

a juz tez ma akcje z chodzeniem ze stolkiem jak starsza siostra, mamy taki niski stoleczek nuby i patrze a co ona robi, niesie stolek do lazienki, stawia przy szafce, gramoli sie i sciaga kosmetyki. super:sorry2:

sugar fajna fundacja, dla mnie za daleko niestety, a i tak nie mam kiedy chodzic, na ursynowie pewnikiem tez cos takiego jest

reklama
Fajna sprawa takie zajęcia z dziećmi:tak:

ja generalnie myślałam, żeby załozyć Akademię Malucha /nazwa: Babylandia/
zajęcia od rana do wieczora
można zapisać dzieci na cały dzień czy miesiąc
albo tylko na godziny
jedzenie z kateringu
no zobaczymy:-)

Atol współczuję przejść:baffled:
przy Asi nie było takich zachowań
ale Natala już chyba przechodzi bunt dwulatka, bo wszystko jest na NIE
i darcie ryja, jakbym ją ze skóry obdzierała:sorry2:
a jak zabiorę jej np. nóż /który dorwie w okamgnieniu/, to sąsiedzi mogą wzywać policję, bo tak się drze, że ho-ho
tylko łazi po chacie i patrzy, gdzie by tu coś zmalować:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry