reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejo :-)

po spotkanku z Roni - bomba :-D fajnie wyjsc do ludzi. kasia, next time nie popuscimy ;-)
zakupy nawet nawet, mama sie szarpla na dwa bodziaki, dwie bluzeczki i jedne spodenki dla Maksiorstwa i jedna dla Fijolka (z napisem "i'm just like daddy" - co ewidentnie pasuje do sytuacji ;-) )
ogolnie juz niezle z ciuszkami, udalo mi sie wylicytowac 2 pary fajnych spioszkow z hm na allegro, 2 body tez hm i trojpak pajacykow nowych z tesco za smieszne pieniadze :-) powoli sie robie spokojniejsza.

dzisiaj moze zwiedze vitalie i kupie juz przedporodowe bajery, majty, srajty itepe ;-) plus materacyk, przewijak, pieluchy i w sumie chyba to wsio z grubszych wydatkow..?
poza tym nista novo, monsz mnie z deka zdenerwowal i tyle, ale to standard. nagle stwierdzil, ze mu sie moj plan na sypialnie nie podoba (a jutro mielismy malowac, od 2 tyg wiadomo, jak. no 'on sobie inaczej wyobrazal'. zamordowac)

zaraz sie ubieram i spizdzam do gdyni autobusem :-) mlody bedzie kimal pewnie :-) buziaki!

kasu, wielki kiss. nastepnym razem wpadniesz, juz mlody bedzie z nami :-) a zdrowko.. trzymam mocno kciuki.. moze to tylko tak groznie wyglada, naprawde.. buzka!

lucky, nie zazdrosc tylko przyjedz ktoregos razu :-) do mnie lub do R np :-) jak remont dla Matylki? wstawisz foty?

hej

wpadam oznajmić, że żyję:happy:

niestety zupełnie nie mam czasu, za miesiąc muszę mieć gotową pracę, a mam 4 strony:baffled: do tego inne zajęcia...
Julcia ma się dobrze, nauczyła sie rysować kredkami (nie tylko na kartce:dry:)

Maja, mam nadzieję że mężowi nic nie będzie.
Trzymajcie się

Kulka - spoko, ja swoją pracę napisałam dokładnie w miesiąc wiec zapewniam że jest to możliwe;-)Co do kredek to to samo:dry:

W ogóle to mnie młoda dziś wkurza, drze ryja o byle co, nic jej nie pasuje, wścieka się o to np że nie może buta zdjąć/założyć/znowu zdjąć itp itp itp, ,od razu jest ryk:baffled:
Idę dziś na basen z siostrą i psiapsiółką, muszę się odstresował i odpocząć od terrorystki:dry:

mam już swojego lapa, teraz męcze sie troche ze sterownikami...
u mnie wszystko ok zapowiada sie szałowy łikiendzik:-)
jutro gril i koncert
a w ndz moja mama zlatuje ze Szwecji i ma urodziny

pozdrawiam
milego łikiendu!!:-D

My tylko mówimy ze zyjemy i zdrowi jestesmy:-p

maja to widze ze na strachu sie skonczyło i stracie M zabaweczki

kulka dita moja tez opanowała kredki do takiego stopnia ze dziś znów malowałam korytarz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Halo ...wrocilismy po calym dniu lazenia.
M zostal w domku tzn nie poszedl do pracy i na zakupkach bylismy.
Super kiece sobie kupilam.
No i LG viewty... super telefonik z extra aparatem barzo podobny do ifona
A teraz winko popijam a M wode wali z zalu.
A jego bzyczek do PL jedzie pewnie na czesci.

Kulka witam witam i pozdrawiam no i pojawiaj sie jak juz uporasz sie z ta praca.

Kicia u nas z zabawami roznie.Lubi kolko graniaste, gaski gaski do domu...to chyba tyle z takich organizowanych zabaw. A poza tym czesto bawi sie lala, caluje ja i kladzie spac do wozka i robi aaa albo jezdzi samochodem tudziez rowerkiem. Ogolnie lubi sie bawic tymi wiekszymi zabawkami ktorych nie da rady przeniesc a ktore duzo graja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry