reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Aenye moje obie dziewczyny jak zabkowaly, to pierwszym objawem byly chorubska co chwile. Teraz np. Majerana ma przestuj w zabkowaniu i od jakiegos czasu nie ma nawet kataru. Tfu,obym tego w zlej godzinie nie powiedziala.

nonek, ja tez mysle, ze to od zebow. dopoki nie szly byl zdrowiutki i niczego nie lapal. a dzis wlasnie patrzylam, dolne i gorne dwojeczki juz bieleja przez skore, jeszcze troche to potrwa pewnie, zanim calkiem wyleza, ale juz niedlugo.

nieistotna
, mojego za to przy poprzednim nie mozna bylo w ogole w ucho dotknac, od razu wyl strasznie, i tez bardzo wysoka goraczka. ale po podaniu antybiotyku od razu niemalze przeszlo.

mam.nadal.klawiature.zepsuta.i.nie.mam.spacji.
aenye.ja.mam.teraz.zapalenie.ucha.i.stosuje.francuska.eosine.w.polsce.raczej.nie.ma.
jak.u.ciebie.czesto.choruje.maluch.to.ci.moge.przywiesc.w.piatek.do.polski.i.wyslac.poczta.jest.to.super.wysuszajacy
srodek.i.w.wiekszosci.przypadkow.nie.trzeba.uzywac.antybiotykow.od.wczoraj.uzywam.i.dzisiaj.juz.prawie.nic.mi.nie.jest.
mojej.przyjaciolce.przywoze.to.bo;jej.dziecie.mam.non.stop.zapalenia.ucha.
ja.wczoraj.dzwonilam.do.lekarza.bo.odwiedzalismy.2.tyg.Oskarka.i.lekarz.powiedzial.ze.jak.nie.kicham.to.nie.zaraze.nikogo.
Sugar.powodzenia.w.chrzcie.
Milego.dnia.wszystkim.zycze

ejo

wiem, wiem ze raz lepiej raz gorzej

i wiem ze to przez zbyt duzo obowiazkow

juz w miare ok, wczoraj rozmowa byla:-D

ale wiecie jak to jest, jak facet sie do tej pory bardzo duzo angazowal w sprawy domowe, a teraz nie ma kiedy, a oprocz tego ma wymowke:-p i wszystko spada na mnie to sie czlowiek wkurzac zaczyna:-D

pewnei jak w zwiazku caly czas jest podzial obowiazkow, facet pracuje, kobieta pracuje i domem sie zajmuje to nawet nie byloby sprawy, ale u nas bylo zupelnie inaczej, wiec...

ok wszystko przezujemy:tak:

wczoraj bylam na mega spacerze w lazienkach, of kors dziewczyny (glownie Hanka) mnie naciagnely na stos roznych badziew, balony, motylki, szal normalnie:-D

Helena jest teraz boska, wycigam ja z wozka, a ona pierwsze co to z kosza w wozku wyciaga wiaderko i lopatke i probuje kopac wszedzie(nawet asfalt), w lazienkach nawt w jakims bluszczu probowala kopac:-D:-D

dzis do mamy ade z dziecmi, coby sie T mogl uczyc i posprzatl troche

takze moze do wieczora, a moze nie:rofl2:

pozdrawiam

ale masz fajne babelki, atol :-D hehe i juz widze Helen z lopatka kopiaca w asfalcie ;-)
a z menem sie ulozy, u nas tz ostatnio raz lepiej, raz gorzej, czesciej niestety gorzej, ale.. przejdzie

moj mlody dostal antybiotyk jednak rano, mama nie mogla mu zbic goraczki, mimo panadolu i nurofenu na zmiane mialprawie 39 caly czas, nie mogl oddychac, dyszal (slyszalam sama w sluchawce).. ogolnie masakra, zaraz jade.. ale mlody tam do jutra zostanie na pewno, nie bede go w takim stanie przewozic.. buuuu
tym bardziej, ze u nas dopiero raz pomalowane, mauz zaraz robi drugi raz.. i potem trzeba czekac, az wyschnie i dopiero ostatnia sciane walnac, bo ma inny kolor..

ale generalnie to chyba nie uszy, a zapalenie gardla, bo ponoc czerwone jak sam sk..syn.. i nic nie je, nie chce pic itp..
dajemy mu zel na zeby, to troche na gardlo podziala tez p-bolowo, mysle. sama tak robilam ostatnio :-p

pingwinek, owszem, chetnie sie zaopatrze w ten lek :-) a mozna to brzdacom zapodawac? jak tak to bardzo wdzieczna bede, jak nie teraz to pozniej sie przyda. a jak soie czujesz, mamusiu?

dobra, spadam sie ubrac i jade do gdyni..

Aenye wspolczuje...
Atol dobre z tymi twoimi kobitkami:-)

A ja dzis cierpie kateusze. Rano jak siadalam na lozku zbyt gwaltownie kichnelam i mi pieprz nelo w kregoslupie. Chodze wpol zgieta i placze z bolu. Chyba jutro musze sie wybrac do lekarza. Nienawidze tego, a to juz nie pierwszy raz.:crazy:
Pingwinek piekny post:-). Jak bym telegram czytala.....;-). Jak ty sie kobito czujesz?

Nonek wspolczuje.

Aenye zdrowka dla maluszka zycze

Atol super ze juz ok:-)

a Ja mam troche kacyka;-). Wczoraj poimprezowalismy u znajomych, tance nawet byly.:-D Pyza polatala do 22 i spala dzis do 10.30 szok.:szok::szok:

A tatus zdycha ...jeszcze w lozku.

Wlsnie Nieistotna ...co z Twoim gg?????????????????:confused:

reklama
hejo.
Moja gnida też zaglucona nosz fak
Pogoda okropna, ale od jutra już zapowiadają coraz cieplej, no zobaczymy:baffled:

aenye - bidulek mały:-(
nonek - bidulko duża:-(
atol - dobre z łopatką;-)
Maja - kacyk miodzio;-)
sugar - relacja z chrzcin plis;-)
pingwinek - fajny post;-)

co ja jeszcze chciałam....:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry