reklama

mamusie grudniowe:)

Lucky alez ten czas leci...a Ty juz na finiszu.
Nie boj sie kochana ...bedzie dobrze. Przypomnij sobie jak to jest tuz po jak trzymas zkruszynke w ramionach...w nagrode za caly bol. Bedzie dobrze a my bedziemy 'rodzic z Toba'. Sciskam.

Agaton no to super...bardzo szybko poszlo. Tylko pogratulowac. Teraz ciezka praca przed nimi bo dzieciaczki niemale sa i potrzebuja duuuuuuuuuuuuzo milosci.

Ditka glowa do gory.

Kinga opowiadaj co kupilas.

reklama
Lucky ja mialam przez pol ciazy taki stan, ty jeszcze tydzien-dwa wytrzymasz. Ja trzymam za ciebie kciuki!
Agaton a oni wczesniej starali sie juz o adopcje? Czy to tak samo nagle wyszlo? Super sprawa, zagratuluj im!

Ja wrocilam od lekarza, nie wiadomo co to jest dokladnie. Zdjecia tez nie mozna jeszcze zrobic, bo sie nie wyprostuje. Dopiero jak mi pusci na tyle, zebym chwile stanela prosto musze przeswietlic. Ogolnie to pol przychodni ze mnie sie smialo, ze od kichniecia mnie tak polamalo. Jedna babka myslala,ze to jakas staruszka idzie do zabiegowego, a to ja tak ciagnelam nogami. Jestem po mega bolesnym zastrzyku, ktory ak na razie g owno mi pomogl.

Aenye jak Filiposki?

nonek a jak się te zastrzyki nazywają?
ja na dzien dobry dotałam zastrzyk z ketonalu i jakieś coś na litere c i tabsy jedna przeciw bólowe a drugie rozluźniające mieśnie(te brałam na noc bo usypiają troche)
dopiero po 3 zastrzyku była odczuwalna ulga

Sugar ładnie zabalowała;-)

ciao baby

alez tu szpital
biedny filipek patrycjowy :blink:, sciskam mocno

wszystkie polamane pogiete i porozwierane tule mocno
bedzie dobrze

a Ty lucky nie pekaj bo to w koncu 3 i pojdzie jak po masle, nawet nie zauwazysz kiedy
a malutka mala bo taka jej uroda i niczym sie nie przejmuj
alez sie ekscytuje :-D

olga wierzylam ze bedzie ok wiec ciesze sie juz otwarcie ;-)

chrzciny udaly sie naprawde super, wszyscy dopisali, piekny obiad i nawet psia pogoda nic nie zepsula

zaraz wkleje jakies fotosy

Ja juz po zakupkach.
I na solarke sobie skoczylam.

Sugar no i git ze sie wszystko udalo. Dawaj foty w wolnej chwili.

Nieistotna jestes gdzies tam????????? Mam pytanko co do zakupow. Daj znac na gg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry