reklama

mamusie grudniowe:)

Sa_raa to podeslij tego slonka. U nas szaro buro i ponuro:crazy:

A mojej chyba ostatnia 3 górna idzie musiałam jej w nocy czopika zapodac bo wiecznie sie budziła:baffled:
Kurde nie pamietam kiedy 5 idą?????

reklama
czarna - kurde, moja tez w nocy ryja darła:dry:
Teraz łazi po dworze z tatą, ide do nich, nareszcie ładna pogoda.

Miał typo z pracy dzwonić i du pa, zawsze tak się kończy - ,,oddzwonimy na pewno" fak.
Szukam dalej:confused2:

Jedzie ktoś ze mną w góry świętokrzyskie? Za tydzień np?;-)Jakoś tak jak jest ładna pogoda to mi się szwędacz włącza i nie mogę usiedzieć w miejscu;-)

Dita na szczescie moja niedarła sie (ona nigdy nie płacze:-p) tylko skakała po całym łóżku i nie mogłą sobie miejsca znaleść:crazy:
Jeszcze do Ciebie zadzwonia w najmniej spodziewanym momecie:tak:
Kate to moze wspólna impra ja 29 koncze:-p

Łomatko:szok: to jeszcze 20 lat nudnego zycia;-)

Nonek bidulko kochana, lecz się!!!:-)

Pati - relax, relax, relax... nie martw się za bardzo i nie wmawiaj sobie, buziaki:-)

matko, moj synek dzis znowu ogromna goraczka, caly czas ponad 39, mimo czopkow i innych... antybiotyk chyba nie dziala, czy jak..? moze to rota..??? bo jego kuzynka miala, co prawda 3 tyg temu, moglo todopiero teraz wyjsc..? sra troche, od rana 3 zielone kupska, ale moze to byc tez a. od jogurtow, ktore teraz je i b. od antybiotyku.. juz sama nic nie wiem, szaleje z niepokoju.. bedzie lekarz o 14, ja tam niedlugo jade.. nosz fak pieprzony...

kasu, trzymam kciuki, by niczego nie znalezli :-)

aenye - kurcze, całusy dla malutkiego chorowitka. Dobrze,ze lekarz go jeszcze raz obejrzy, albo antybiotyk za słaby (jeśli nawet skończy się zastrzykami to nie martw się, jak moja Nata dostała zastrzyki to już po pierwszym była mega poprawa - natychmiast spadła gorączka której tez nie mogłam zbić i młoda zaczęła zdrowieć w oczach. Albo wirus,z którym mały musi sobie poradzić sam. Trzymam kciuki.

kate - kurcze, żebyś ty tak daleko nie mieszkała,eeeeeech:-(:-(:-(

Moje dziecko ma nowy przysmak - płatki Corn Flakes na ciepłym mleku. Wszamała właśnie całą miskę;-)

reklama
Dita, no wlasnie, lekarz mowil o zastrzykach przez telefon... kurka wodna, no... jak to jest z zastrzykami? trzeba dygac do przychodni czy ktos przychodzi? a jesli lekarz jest prywatnie u nas (wizyta domowa znaczy sie)? jak to sie ma?
jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a zastrzyki to z czym sa? tez antybiotyk? czy cos innego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry