czarna79
Fanka BB :)
Aeyne no właśnie ja tez kupiła z długopisem na sznureczku
i nie musze szukać
Co do ukraińskeigo ja go robie bardzo szybko (leniwa jestem) Kupuje gotowy (chyba Hortex) Gotuje przyprawiajac kostką rosołową troszku soli+pieprz i obowiazkowo z pół paczki "barszczu czerwonego "-winniary
jezeli potrzeba mozan wiecej wsypać według uznania. Moja mała je go z ziemniaczkami w środku. My natomiast jako dodatek do kopytek lub pierogów ze skwarkami.
Upssss wiem ze to nie ten watek
(i bezkrytyki zem taka leniwa)
A co do Twojego malego to moze mu niepodchodza juz te osobne obiadki i wole wyrazniejszy smak tak jak wy jecie?
i nie musze szukaćCo do ukraińskeigo ja go robie bardzo szybko (leniwa jestem) Kupuje gotowy (chyba Hortex) Gotuje przyprawiajac kostką rosołową troszku soli+pieprz i obowiazkowo z pół paczki "barszczu czerwonego "-winniary
jezeli potrzeba mozan wiecej wsypać według uznania. Moja mała je go z ziemniaczkami w środku. My natomiast jako dodatek do kopytek lub pierogów ze skwarkami.Upssss wiem ze to nie ten watek
(i bezkrytyki zem taka leniwa)A co do Twojego malego to moze mu niepodchodza juz te osobne obiadki i wole wyrazniejszy smak tak jak wy jecie?
hehehehehehehe
)

Ale jest zbyt ciepło - myśle, że po południu będzie burza.