reklama

mamusie grudniowe:)

Aeyne no właśnie ja tez kupiła z długopisem na sznureczku:-p i nie musze szukać

Co do ukraińskeigo ja go robie bardzo szybko (leniwa jestem) Kupuje gotowy (chyba Hortex) Gotuje przyprawiajac kostką rosołową troszku soli+pieprz i obowiazkowo z pół paczki "barszczu czerwonego "-winniary:zawstydzona/y:jezeli potrzeba mozan wiecej wsypać według uznania. Moja mała je go z ziemniaczkami w środku. My natomiast jako dodatek do kopytek lub pierogów ze skwarkami.
Upssss wiem ze to nie ten watek:zawstydzona/y: (i bezkrytyki zem taka leniwa)
A co do Twojego malego to moze mu niepodchodza juz te osobne obiadki i wole wyrazniejszy smak tak jak wy jecie?

reklama
My tez mamy cos jak znikopis ale z takim plynem w srodku ze jak sie pisze to rozplywa sie na boki . Fajna zabawa.

Dziewczyny pilnie potrzebuje info na temat skoliozy u niemowlat. Corka Marasa siostry ma 2,5 miesiaca i zdiagnozowali u niej 15 stopniowa solioze. Oni w US mieszkaja a tam troszke inaczej do tego podchodza dlatego chcialabym sie dowiedziec co i jak u nas. Bede wdzieczna za info.

Pyza dzis przez sen gada. Wlasnie slysze przez nianie 'ciem i ciem' i nie wiem co ona chce hehe

Maja skolioza u tak malutkiego dziecka? Ona poprostu nie uklada sie przypadkiem jeszcze "plodowo", wyginajac cialko na jedna strone? W banana? Julka nam sie tak do 3 m-ca ukladala. Byla panika na poczatku, jakis lekarz neurolog kazal cwiczyc Voite. A pozniej spotkalam taka madra babke, powiedziala mi, ze do 4 m-ca nawet dzdzia moze sie tak ukladac i minie jej samo. I rzeczywiscie, bardzo szybko zaczela lezec rowno.

Ja dzis po rehabilitacji. Mam przesuniety dysk, uciska na opone kregoslupa, ostry stan zapalny jeszcze.

Kurcze Nonek ja tak samo mysle ale tam ich ganiaja od lekarzza do lekarza a oni jeszcze ubezpieczenia nie maja i zaplacili za przeswietlenie $800. PO prostu szok. Dlatego powiedzialam bratowej zeby troche wyluzowala
.A mojej kumpeli mala miala tak dosc dlugo i samo przeszlo.
Lece dzis jakies buty sobie kupic.

maja, ty zakupoholiczko :-D hehehehehehehe :-D

kuzynka D. wczoraj poleciala do juesej na ZAKUPY... no zyc nie umierac :-D maj drim. normalnie jak w totka lub w zetce wygram, to to jade, nie ma bata :-D
do anglii pewnie pojade szybciej, ech, moze w przyszlym roku ;-)

nasz niuniek po sesji wczorajszej chyba tak samo padniety jak mama i wstalismy dzis - OBUDZENI zreszta przez panow, co przyszli nam drzwi do garderoby montowac - o 9.30! (mieli byc na 11 by the way :cool2:)

czarna, nie przesazaj, ja tez lubie mrozonki ;-) polecam pierogi - koniecznie takie, co maja na czerwonym opakowaniu okienko i nazwe 'domowe' - z iglotexu, naprawde super.
i zupa grzybowa (borowikowa chyba) z hortexu tez - dosc droga, bo 7zl za niewielkie dwie porcyjki, ale mistrzostwo!!

bsz, jaka piękna u nas dziś pogoda - ja na dworze z krótkim rękawku chodziłam:tak: Ale jest zbyt ciepło - myśle, że po południu będzie burza.

acha - a moje dziecko wyrżnęło wczoraj o mur nosem i ma piękny zdarty czerwony od czoła po czubek. Wygląda jak maltretowane :dry:

reklama
Nonek witaj w klubie zje banych kregosłupów ;-)

ja zrezygnowałam sama z mojej operacji ponieważ nie mam szans z małym dzieckiem na rehabilitację i zostawiam to ana razie jak się plecki zepsują bardziej to się tym zajmę ;-)

szit i jeszcze u mnie leje, młoda chyrla i pawiuję nomalnie bosko :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry