reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dobra :cool2:
jest zajebiscie :cool2:
MOJE DZIECKO ZJADLO DZIS OBIADEK I DESEREK OWOCOWY :-D :-D :-D
teraz w nagrode dostal paluszki, hehe :-) wsuwa z zachwytem. normalnie nowe dziecko dostalam po tych zastrzykach :-D

normalnie ide zaznaczyc date w kalendarzu ;-)

Milka, szalenie ci wspolczuje. i jazdy z plecami (swoja droga, co lekarze mysla o twojej decyzji? chyba nie najmadrzejsza..?), i jazdy z choroba swoja i Milutka. jesu, dla mnie najgorsze na swiecie jest rzyganie, jak ja tego nienawidze... i u siebie, i u innych.. strasznie mnie to brzydzi, nawet, jak Fiolek wymiotuje ;-) bsz.. chociaz jemu dotychczas sie nigdy nie zdarzylo, ale ulewanie z trescia - owszem :dry: okropna ze mnie mama, ale co zrobic :sorry2:

Zdrówka dla chorowitków.

Sa_raa;
W dniu Twojego Święta, dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości. Mało smutku oraz łez, pełni szczęścia - jeśli chcesz.
U nas brzydko zimno i leje. Chyba w depresje wpadne przez ta pogode a tu nawet pifka sie napic nie moge:-( nie licząc "karmi":baffled:. Dziś idziema do mojego brata i bratowej na imienino-urodzinowo-parapetówkowom imprezke:-D
Buziam

ps kurde jestem normalnie w szoku na wątku październikowym 08 (tam gdzie teraz jestem) jest tyle poronien i obumarc płodu że szok. Aż sie boje a wizyta dopiero za tydzień:-(

nic nie mow, czarna, ja tez mialam filmy.. na majowkach tez sporo poronien, a do tego dwa bardzo wczesne - 28tc - porody, a do tego wady u dzieciatek, jak serduszka, wargi itp.. no szok.. nasz watek naprawde szczesliwy!..

witam wieczorowo. mój Filolek sie zchaftował biedaczek, za dużo picia:sorry2: ostatnio pije jak oszalały szok.. zasnął mi już ładnie.
ok a ja ide sie szykowac bo zaraz wychodzę z dziewczynami do clubu.

milego wieczoru!;-)

Halo ja po zakupach i megazadowolona bo spontanicznie spodnie biale sobie kupilam i torebke a wyszlam tylko po buty. Buty oczywiscie tez sa:-D Ale ja wbrew pozorom Pati wcale zakupow nie lubie;-) ... i megapadnieta jestem:-D:-D

Milka kobitko zdrowka dla Twoich pleckow.

Dziewczyny wyluzujcie z tymi poronieniemi i wadami dzieciaczkow...trzeba byc dobrej mysli i nie wolno sie niepotrzebnie stresowac.Napewno wsio bedzie dobrze.

reklama
Atol poleć mi coś na suchy kaszel który wyrywa mnie płucka ;-)

sorki dopiero teraz zajrzalam

sinecod syrop, albo robitussin antytussicum, ewentualnie jak bardziej ziolowe lubisz to syrop pini:-D

ja dalej bez humoru, tak mnie to przedszkole rozwalilo

nie bardzo wiem co robic, czekac a wolne miejsca, zapisywac ja do prywatnego (mega faken szit drozyzna )

ech:angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry