reklama

mamusie grudniowe:)

ano to kumam juz

jesli sie Hanka nie dostanie do zadnego panstwowego, to moze posle je obydwie do tego co obczailam przed chwila, tam moga byc dzieci od 1,5 roku zycia, zawsze we dwie to razniej im bedzie

zobaczymy

ale sie nakrecilam he he:-D

reklama
chwilowo nie mam czasu czyta ale melduje, że żyjemy
od wtorku walczymy z jelitówką
dopiero wczoraj Mapecik zaczoł cokolwiek jeśc!!!!
dzisiaj jest pierwszy dzień praktycznie bez większych wymiotów
och...ręce mi opadają
do tego lekarze mnie wkur........pipipipipipi ale to dłuższa historia

dzisiaj mam urodziny a jestem tak padnięta, że zamiast imprezowac zaraz idę się przytuli do poduszki
buziam Wszystkich mocno

nie tylko Ty ja codziennie mam pobudkę koło 6:00 więc już się do tego przyzwyczaiłam :sorry2: wychlałam 2 kawy i jakoś leci :dry:

ja też muszę młodą posłać do żłobka, bo siostra od A jest w ciąży termin ma na październik i teściowa, która teraz zajmuję się Milakiem od przyszłego roku bedzie się zajmować dzieckiem swojej córki :blink:

tylko nie wiem jak z zapisami i od iedy się dzieciaka posyła ?? od września tak jak do szkoły ? orientujecie się może ?

sara wszystkiego naj z okazji urodzinek :tak:

Miłak do żłobka od września i do przedszkola też

Nieistotna współczuje pobudek:baffled:

Jakie piękna słoneczko dzisiaj miodzio
ja miałam okzje się wyspac i co?? wstałam o 7.30:dry:

Mapecior u moich rodziców a ja się troche z mężem poprzytulałam i już stres z całego tygodnia poszedł w zapomnienie:sorry2:

miłego dnia życzę kobietki:tak:

reklama
sa_raa, nie ma jak dobry seks :-D

a co do zlobkow i przedszkoli, u nas np zapisy sa w marcu i we wrzesniu, czyli jakby dwa semestry :-)
w gdyni w 'moim' przedszkolu tez :-)

ja dzis pobudka o 8 :-) zrobilismy nalesniki, fajnie sie dzionek zaczal :-) i pogoda niezla nawet, w sensie chce sie zyc, bo wyjsc z mlodym jeszcze i tak nie mozemy, heh..

D. mi wlasnie wiesza karnisz ostatni i bedziemy wieszac panele zaslonowe, co je wczoraj zakupilam na probe ;-) chce zobaczyc, czy daja rade, w sensie, czy pasza ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry