reklama

mamusie grudniowe:)

Wlasnie sie drzemnelam i zaczynam dopiero jakos funkcjonowac...

nie wyrabia sie ostatnio z niczym, nie nadarzam za malym ech
idziemy dzis pierwszy raz z nim na basen bo nie wiem juz co z nim w domu robic
kupilam mu te pieluchy huggisa do plywania, dobre beda?

a jutro ide po skierowanie do laryngologa
nie wiem czy mowilam, tydzien temu spadl z fotela na twarz, uderzyl sie w nos, w sumie dlugo nie plakal, polecialo mu po jednej kropelce krwi z kazdej dziurki, chyba mu jakies zyleczki pekly, ogolnie nic
a ostatnio patrze a on ma mniejsza jedna dziurke w nosie
kurde jakas chrzastka mu sie chyba przesunela i dziurke jest wyraznie mniejsza, zawsze mial identyczne
jak stoi to ok, ale jak sie polozy to zostaje tylko waska szczelina do oddychania
ide sprawdzic co jest grane
slyszalyscie keidys o czyms takim?

reklama
Helow helow :-)
Witam wszystkich mam chwile to zagladam :-)
I tak pewnie was nie nadrobie nigdy juz prosze o streszczenie chybaz dwoch miesiecy :-)
U nas czas leci szybko z M mozna powiedziec mamy ostatnio zaoczny zwiazek albo ja w pracy albo on ale przynajmiej sie nie kłucimy i zawsze wytesknieni do siebie sie spotykamy najczesciej w drzwiach prawie no ale nie chcielismy malego do złoba oddawac to mamy juz nam bokiem wychodzi to zajmowanie sie małym na zmieany czekam az sie ciepło i ładnie zrobi to pojde na zwolnienie i bede zycie miala rodzinne i sie naciesze moimi chlopakami przezd rozwiazaniem

Nawet nie wiem co skomentowac bo nic nie wiem co u was zaraz sobie poczytam :-p

hejo.
nieistotna - nie słyszałam o czymś takim, mój tato miał kiedyś złamany nos, po czym miał przez pół życia niedrożną jedną dziurkę az do operacji, a raczej zabiegu na który się zdecydował dopiero ze dwa lata temu. No ale przy złamaniu to miał krwotok, chirurg itp
Moja Nat jak ostatnio wyrżnęła nosem (wyniki ostatnich wyczynów zostały uwiecznione,zaraz powstawiam zdjęcia;-)), zresztą nie tylko ostatnio, to praktycznie za każdym razem jej kropelka krwi z każdej dziurki leci. A dziurki ma niejednakowe, wiem, bo pamiętam już nawet ze zdjęcia buźki na USG;-)
Ale jeśli idziesz to bardzo dobrze - przynajmniej będziesz wiedziała co i jak. Moim zdaniem będzie dobrze. I melduj:tak:

Moja Natka na razie nie idzie do żłobka. Chyba że nie wytrzymam psychicznie :cool2:

Nieistotku mogło się tam coś przestawić:-(ale to tylko lekarz może stwierdzić,ja też miałam niedrożną przegrodę nosową:-p-chyba od dziecka i miała 3 lata temu na to operację. Ale jak piszesz że może przez nią oddychać to nie sądzę żebyś miała powód do zmartwień-nic się nie martw wszystko bedzie dobrze.;-) A może jest tak jak u Dity Natalkowej że jedna dziurka jest większa a druga mniejsza a wcześniej nie zwróciłas na to uwagi :happy:(no bo właściwie nikt nie zagląda dziecku do nosa bez powodu:blink:)

HEJ:)

Ilonka nie martw sie... bedzie dobrze z noskiem
a basen... no a to był specjalny brodzik dla dzieci? bo tam jest zawsze cieplejsza woda
Atol no współczuję z tym przedszkolem:-(
Kamila heloł:-)
Sa_raa STO LAT!!!!
Maja hoho fajne zakupki:)
Pati no ifajnie już Fifolek je:tak:
Ditka prywatne przedszkole to super sprawa! pomyśl nad tym:)
I wszystkie Was buziam...
spadam spać

A i zaczynam już pierwszy staż:tak:
od środy

Kate nie bylo nawet mowy o podejsciu do wody, panikowal na maxa
w niedziele jest godzina dla rodzicow z dziecmi i chcielismy skorzystac

czarna ja mojemu zagladam w nosek po kazdym myciu i szukam gili by nie przeszkadzaly w nocy i dlatego wiem ze kiedys dziurki byly identyczne

hejo

witam

nieistotna poczekajcie i sprobujcie jeszcze raz, my z Helena jeszcze nie bylismy,a le Hanka uwielbia, a co ciekawe nienawidzi jak woda jej leci na glowe (przy kapieli), a na basenie jej to nie przeszkadza:-D

czarna wyslalam ci zaproszenie na naszej klasie, mowie zebys wiedziala kto to:-)

pozdr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry