reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
O, dopiero się zorientowałam - Sa_raa - wszyskiego najlepszego Malwinko!!!!! ps. Młoda du pa z ciebie;-)

hehe, atol - podsuwasz mi właśnie pomysł na własną działalność;-) Prywatne przedszkole ,hehe;-):cool2:

sto lat, sto lat i wszystkiego dobrego Malwinko

na ursynowie to jest zatrzesienie prywatnych przedszkoli, jak z miejscami to nie wiem, bo sie nie dowiadywalam

czesne od 700zl do 1500zl, jeszcze dla jednej to bysmy dali rade, ale jak mam dwie poslac to sorki:baffled::dry:

ale chyba faktycznie poczekam, w razie czego i tak trzeba dla Heleny organizowac opieke, bo za mala do przedszkola to i Hanka jeszcze w domu posiedzi

albo na jakies zajecia ja posle

ale nie zmienia to faktu ze jestem mega wnerwiona, bo place podatki i to nie male, a za wiekszosc rzeczy ktore powinnam miec za darmo musze placic:angry::angry:

ja sie nie wypowiadam na temat przedszkoli
masakra
ale i tak wszystkie tansze niz opiekunki :rofl2:

moj mlody do jakiegos musi isc od wrzesnia bo mi w domu zeswiruje dziecko z nudow- tyle ma energii

sa raa wszystkiego co najpiekniejsze dziewczyno!

moj mlody do jakiegos musi isc od wrzesnia bo mi w domu zeswiruje dziecko z nudow- tyle ma energii

dokladnie, o to samo chodzi z Hanka, ona po prostu mega chce do pzedszkola, Heleny jeszcze nie mam zamiaru zapisywac, zreszta dla takich glutkow to tylko prywatne

no nic obczailam na necie takie w miare tanie:dry: i blisko mnie przedszkole, mozna zapisywac nawet tylko na dwa dni w tygodniu, albo codziennie np tylko na 6h, wiecej mi nie trzeba

w poniedzialek podejde tam i oblukam co i jak

hejo hejo :-)

nikt nie gratuluje mojemu dziecku obiadowego sukcesu :cool2: :-D :-D :-D zartuje, sama najbardziej doceniam ;-) :rofl2:

atol, strasznie mi przykro z tym przedszkolem. to faktycznie zafajdany interes. my mamy farta, bo mama D. regularnie zaopatrza przedszkole w zabawki z meeeega znizka, a odkad Amel chodzi tam, to duzo dostaja fantow za free.. wiec mojego mlodego od wrzesnia pewnie wezma..
a co do przedszkola dla Hanki, a potem Helen - nie jest tak, ze placi sie tylko za jedno dziecko? tak jak w panstwowych?

sugar
, moj tez od wrzesnia ma niby isc. taki plan. ale jakos mi teraz przykro o tym myslec, heh. ;-)

nie, placi sie za kazde dziecko, z tymze drugie ma znizke, no ale i tak wychodzi np 1000 zl za jedna i 800zl za druga:dry:

no way

hej ale nasze bable we wrzesniu beda mialy niecale dwa latka, a przedszkola panstwowe to dla dzieci od 3 roku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry