maja, a co takiego nakupowalas? ;-) a wybieracie sie moze niedlugo do pl jeszcze raz, bo bym miala zamowienie na jakies earlydaysy ;-)
nieistotna, a ty sie chwal, chwal :-)
moje dziecko sie cos zepsulo i od wczoraj nie chce w ogole spac, jak go klade na drzemke. a ostatnimi czasy juz po 3h od wstania rannego mulilo go tak, ze sam zasypial na kanapie. nie wiem, ke pasa, chyba wiosne poczul ;-)
ale tez je wiecej od kilku dni, wiec moze i ma energii wiecej? ;-)
u nas choroba u Fiola w tyl zwrot, a ja za to kicham i pokasluje, choc pulmicort zdzialal cuda i juz nic niemal mi nie rzezi :-) no ale za to gluty mi znowu leca z nosa, chyba sie wsciekne!!! ile mozna, z miesiac jak nie wiecej mam ten pieprzony katar!
w ogole to mam ciut dekoracji okiennej w salonie ;-) ofcoz musze czekac teraz, az mezulo z laski swojej ;-) przytnie karnisze na odpowiednia dlugosc, ale na razie prowizorycznie upielam i wreszcie to przypomina cos, co chcialabym nazywac domem ;-) detale robia swoje
sypialnia juz tez przepieknie wymalowana, musze tylko i tam zaslonki zrobic, do tego szablon walnac na sciane (jakis tekst chce, ktos ma pomysl, jaki?) i kupic lozko

niemalo. ale sie z czasem zrobi, najwazniejsze, ze Fiolka i nasz pokoj juz niemal finito :-)
dobra, ja tu na moje dziecko narzekam, ze nie chce spac, a on mi niemalze odjechal wsrod zabawek na dywanie u siebie ;-) hehehehehhe, wlozylam do wyrka, zobaczymy, czy i tam odjedzie ;-)