reklama

mamusie grudniowe:)

cześć dziewczynki
na początek Sara zalegle sto lat dla Ciebie małolatko :tak: / w dobrym tego słowa znaczeniu oczywiście/ też bym chciała mieć tyle latek:sorry2: ale niestety mam troszku więcej :baffled:....... a Oli jak po południowej dzremce.. pewnie coraz lepiej:tak:

aenye jak czytam Twoje posty to mam wrażenie że jesteś jak jakaś maszyna normalnie nigdy nie zmęczona no może czasami ale to sporadycznie, gotowa na wszystko i pełna energii, jak nie kobieta w ciąży... podziwiam i też bym tak chciała, Filuś już ok to ok;-)

kate - powodzenia na praktykach:tak:

Ilonka a jak kąpiesz małego.... może jak by w wannie troszkę się popluskał w głębszej wodzie to może basen by go tak nie przerażał:blink: - zakupy super:tak:, a nosek ...masz rację niech lekarz sprawdzi
Ty wstajesz o 6, a moja mała już o 4 budzi się na papu, ale siłą przetrzymuję do max 6 :sorry2:a po butli hops na równe nogi:-(:tak::tak:

Nonku czyli dyskopatia :-( a nie rwa:-(

....widzę że wielkimi krokami zbliżamy się do etapu przedszkolnego, ja też chcę Alicję oddać do przedszkola ale na wrzesień 2009
....a co do zabawek to ulubione piłki wszystkich rozmiarówi misie pluszowe, klocki do przekładania na drutach z ikei mamy ale nie za bardzo lubi poprzekłada ale to zajęcie na 10 mini koniec,a zajęcie na ok 40 min to wkładanie klocków różniastych do paszczy krokodyla z fisher price:sorry2:

reklama
Agutka, Filus to ja, lucky to Mini i Liluch :-D no i Matylka slodka :-)

Nieistotku
, i co z tym noskiem? bylas u lekarza? a co do basenu to nie wiem, nie ma sensu chyba zmuszac. sa dzieci, co lubia i takie, co nie znosza. moj D. jako dziecko malutkie tez histeria (a jego tata nurek, plywak i wedkarz zapalony, to sie nie chcial na plazy przyznawac, ze to jego syn sie boi na metr do wody podejsc ;-) ), a jak troche podrosl to nie da sie go z wody wyciagnac, do dzisiaj :sorry2:

sa_raaaaaaa
, faktycznie, ja tez zapomnialam powinszowac ;-) wszystkiego naj naj naj!

dzięki kobietki:sorry2:

byłam dzisiaj na rtg kręgosłupa w środe odbiór ciekawa jestem co wykarze:nerd:

Mapecik śpi wreszcie
mnie coś brzuchol boli fak
Tomek pojechał sobie do pracy
powinnam pisac prace a nie chce mi się palcem ruszyc
bleh.........

również witam wieczorkiem
my cały dzien na dworze! Filolek dziś miał radoche na maksa, piaskownica, zjeżdżalnia itd:-) Padł nam juz o 19!
A ja juz teraz też sie kłade bo zmasakrowana jestem.
Pozdrawiam!;-)

Normalnie taki tu ostatnio ruch ze :szok::szok::szok::-p

ja od wczoraj załatwiam papiery do US bo musze przedstawić do PIT-a:baffled: No nie mieli kogo sprawdzac:wściekła/y:

Wiecie moze co z Lucky ?????? moze juz tuli córuniee:-p

hejo hejo

ja w fatalnym humorze od rana. najbardziej wkur.wia mnie fakt, ze kuzynka Filipka caly wczorajszy dzien srala i rzygala na przemian i ogolnie chora na maksa...
jak zlapie to filip albo ja to przysiegam, utne komus nogi, naprawde.. kur.wa, ****** przedszkola..

i jeszcze mama mnie wk..wila tez, jak dzwonilam jej powiedziec, ze Amel chora. wsiadla na mnie, ze co ja wyprawiam w ogole, z chorym jeszcze dzieckiem jezdzic (w sobote i niedziele) do chorej kuzynki!!! (jakbym ja wiedziala, ze ona chora bedzie w poniedzialek) i ze nie 'dmucham i chucham na niego, nie dbam, ze mam go wygrzac, a nie wiecznie chlodzic, itp... zalamka.

a jeszcze Filip dzis wulkan energii, tez mnie az drazni. ciagle chce cos jesc ('da da da da da da da da '), spiewa, gada, zaczepia. niby fajnie, ale ja dzis mam humor 'bez kija nie podchodz'). grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. do tego ja kicham co 10s, prycham, kaszle i nie czuje zadnych zapachow ani smakow. superfajnie.

milego dnia wszystkim ;-)

reklama
aenye tak... tak.... myślałam o tobie ... "niespożyta góro energii" a dlaczego napisałam lucky :-pto nie wiem może dlatego że często pisze w przerwie między jednym obsługiwanym kierowcą a drugim i nie czytam tego co pisze bo nie mam czasu, a lucky to troszkę mniej energiczna niż Ty - no tak mi się wydaje, no ale co się dziwić ona już ma 2- jeczkę a Matylcia w brzucholku;-),

no właśnie a jak TY lucky wytrzymsz do przyjazdu mężolka trzymam kciukasy;-)

a za błąd sorkiiiii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry