AgutkaP
Agnieszka - mama Alicji
cześć dziewczynki
na początek Sara zalegle sto lat dla Ciebie małolatko
/ w dobrym tego słowa znaczeniu oczywiście/ też bym chciała mieć tyle latek
ale niestety mam troszku więcej
....... a Oli jak po południowej dzremce.. pewnie coraz lepiej
aenye jak czytam Twoje posty to mam wrażenie że jesteś jak jakaś maszyna normalnie nigdy nie zmęczona no może czasami ale to sporadycznie, gotowa na wszystko i pełna energii, jak nie kobieta w ciąży... podziwiam i też bym tak chciała, Filuś już ok to ok;-)
kate - powodzenia na praktykach
Ilonka a jak kąpiesz małego.... może jak by w wannie troszkę się popluskał w głębszej wodzie to może basen by go tak nie przerażał
- zakupy super
, a nosek ...masz rację niech lekarz sprawdzi
Ty wstajesz o 6, a moja mała już o 4 budzi się na papu, ale siłą przetrzymuję do max 6
a po butli hops na równe nogi:-
tak:
Nonku czyli dyskopatia :-( a nie rwa:-(
....widzę że wielkimi krokami zbliżamy się do etapu przedszkolnego, ja też chcę Alicję oddać do przedszkola ale na wrzesień 2009
....a co do zabawek to ulubione piłki wszystkich rozmiarówi misie pluszowe, klocki do przekładania na drutach z ikei mamy ale nie za bardzo lubi poprzekłada ale to zajęcie na 10 mini koniec,a zajęcie na ok 40 min to wkładanie klocków różniastych do paszczy krokodyla z fisher price
na początek Sara zalegle sto lat dla Ciebie małolatko
/ w dobrym tego słowa znaczeniu oczywiście/ też bym chciała mieć tyle latek
ale niestety mam troszku więcej
....... a Oli jak po południowej dzremce.. pewnie coraz lepiej
aenye jak czytam Twoje posty to mam wrażenie że jesteś jak jakaś maszyna normalnie nigdy nie zmęczona no może czasami ale to sporadycznie, gotowa na wszystko i pełna energii, jak nie kobieta w ciąży... podziwiam i też bym tak chciała, Filuś już ok to ok;-)
kate - powodzenia na praktykach

Ilonka a jak kąpiesz małego.... może jak by w wannie troszkę się popluskał w głębszej wodzie to może basen by go tak nie przerażał
- zakupy super
, a nosek ...masz rację niech lekarz sprawdziTy wstajesz o 6, a moja mała już o 4 budzi się na papu, ale siłą przetrzymuję do max 6
a po butli hops na równe nogi:-
Nonku czyli dyskopatia :-( a nie rwa:-(
....widzę że wielkimi krokami zbliżamy się do etapu przedszkolnego, ja też chcę Alicję oddać do przedszkola ale na wrzesień 2009
....a co do zabawek to ulubione piłki wszystkich rozmiarówi misie pluszowe, klocki do przekładania na drutach z ikei mamy ale nie za bardzo lubi poprzekłada ale to zajęcie na 10 mini koniec,a zajęcie na ok 40 min to wkładanie klocków różniastych do paszczy krokodyla z fisher price

no i Matylka slodka :-)