reklama

mamusie grudniowe:)

Sa_raa ja trafiłam na forum z hasła "objawy ciąży" hehhe:-D
Ten film o "rekinach" to totalna beznadzieja:baffled: jak można tyle godzin siedzieć w wodzie i NIC nie robić??? totalna żenuła, jak to mówi klasyk, czyli Miłka /a co u niej?????????????/
Kasu witaj kochana:tak: i moooocna trzymam kciuki i buziam:-)

"Siem" nawaliłam winkiem i "idem" spać:laugh2:
pa

Atol co polecasz na oczyszczenie orgznizmu z toksyn???
i dla mojej mamy z obrzęków? + oczyszczenie ze złogów?
poóż plizzzzzzzzzzzzzzz

PAPAPA, BUZIA:-)

reklama
ja tez witam!
Filip jeszcze śpi:-)
ja juz wykąpana i kawke wypilam.
Dzien piekny słoneczny aż chce się żyć! ;-)

milego dnia!

kate ja polecam to samo co maja- detoxik woda woda... ale według mnie 1 dzien styknie:tak: też tak robie czasami.

hej kobitki
my tez juz na nogach, Brunio wlasnie wcina tosta z ciemnego pieczywka na sniadanko, ja kawkuje:-D
ciagle oczekujna na moje walizki:angry: od przylotu mam w oczach szkla kontaktowe:angry: nie moge ich wyjac bo w walizce mam plyn i pojemniczek i okulary:crazy:
poniewaz nie moglam wyjsc bo na nie czekam nie mam tez szczoteczki, myje zeby stara szczorka do zebow Brunia:sorry2:aaaaaaa
sugar dzieki;-)
sarenko ja trafilam przez wyszukiwarke, szukalam czegos na temat karmienia dzieciakow- chyba myslalam ze brunio za malo je:dry:czy cus w tym stylu

a co do kapieli tez kapie wieczorem bo to uwielbia ale np jak jest dzien ze mlody idzie spac 'na trolla' to kapiemy go rano:tak:

Filipek juz sie obudził, je właśnie śniadanko:happy:
zaraz wybieramy się na spacer jak co dzień:-) idzie z nami jeszcze moja koleżanka z synkiem 10miesiacznym. bedzie na pewno miło.

miłego dnia życzę!!

ja też witam z rana

niestety na dzieńdobry Brat T. wyprowadził mnie z równowagi
jak byliśmy u nich to robiliśmy pranie (mają w oddzielnym pomieszczeniu pralnie) i przez przypadek zapomniałam zostawić klucz i mam go ze sobą tutaj. Nie robiłam afery bo dzisiaj miał braciszek do nas przyjechać. Okazał się, że będzie w poniedziałek no i ten dzwoni z rana i robi mi awanture gdzie jest klucz i skoro go mamy to czemu jeszcze nic nie zrobiliśmy, żeby go oddać. Jakby tego było mało zrobił rzecz której bardzo nie lubie - rzucił słuchawką:crazy: Nosz cholera jasna miał być dzisiaj to co miałam mu kurierem wysłać???????

kasu może dzwoń do nich albo coś?? ile można toreb szukać?

miłego dnia

Elo elo,

Młode zdrowe i wesołe, fika raźno, zawinęło się pępowiną :dry: więc nie wiem, co to za sztuka, nie dało się wylukać za cholerę, nic mu nie urosło ciekawego ;-)

Kasu - super, że zmiany się cofnęły i czujesz się lepiej, mam nadzieję i trzymam kciuki żeby nic się nie pojawiło po odstawieniu sterydów.

Kinga - ale mały pyzek uroczy! Ale jestem w szoku że on się daje kąpać w tym maleństwie. u mnie jak zaczął wstawać to był koniec małej wanienki - w sumie u nas i tak w wannie się kąpał, ale na wyjazdach w wanience, niestety jak wychlapywał CAŁĄ wodę i wyłaził do kompletu to się nie dało. A teraz muszę też filmik nakręcić bo co on w wodzie wyrabia to jest koszmar w biały dzień. Ostatnio wyłazi na brzeg wanny i skacze do środka. Normalnie się kiedyś zabije, przysięgam. I kompletnie się nie da go spacyfikować... po prostu wieczorem ma jakiś wkręt na spalanie kalorii czy coś przed spaniem i jest jak królik Duracella, horror..:-D

A my spławiliśmy babci demona dziś do zoo i będziemy leniuchować :-D

Lucky wychodz z Malutką ze szpitala dzisiaj!!!
strasznie się cieszy bo Malutka trochę żółta była i chcieli je trzymać

Kasia_z upłakałam się ze śmiechu z królika duracella:-D

reklama
sara olej trutnia:wściekła/y:
a walizki sie znalazly tzn wczoraj rano dolecialy z hiszpanii. tylko z lotniska nie potrafia ich dowiezc:crazy: mam siedziec w domu i czekac....
kasienka super ze malenstwo dobrze sie rozwija:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry